Maşina este un vehicul util atât în deplasarea pe distanţe scurte, prin oraş, cât şi pentru distanţe lungi. În ultimii ani firmele de închirieri maşini au cunoscut o adevărată expansiunea, fiind mai comodă închirierea acestora, decât deplasarea pe distanţe lungi cu maşina personală.

Când îţi alegi ce maşină închiriezi iei în considerare atât preferinţele personale, cât şi preţul acesteia. În Cluj Napoca există cinci firme care închiriază maşini, de la maşini economice la maşini de lux.

321Rent a Car

321Rent a Car este o firmă din Cluj Napoca care oferă servicii de închirieri maşini de calitate la preţuri mici în două locaţii din oraş. Parcul auto oferă maşini pentru toate buzunarele începând cu preţuri de la 10 euro/zi. Maşinile puse la dispoziţie clienţilor acoperă întreaga gamă de maşini, de la maşini economice, la cele de lux. Puteţi opta între Dacia Logan – diferite modele, Renault Symbol, Reanult Clio Symbol, Ford Focus, VW Passat şi BMW Seris3.

www.321rentacar.ro

Tel: +40 (743) 526 653

Adresa: str. Trotusului, nr. 1, Cluj Napoca

Email: 321rentacar@gmail.com

Vizitează pagina Google+ 321 rent a car cluj!

Autonom Rent a Car

Este firma numărul 1 de închirieri de maşini din România. Acesta oferă o gamă variată de modele, de la clasicele maşini economice precum Fiat Panda, până la maşini de închiriat de dimensiuni medii, standard şi SUV 4 x 4. Firma are două locaţii în Cluj Napoca. Prima se află la Aeroportul Internaţional Cluj Napoca, iar a doua locaţie este pe strada Traian Moșoiu. Dintre modele de maşini pe care le puteţi închiria se numără:  Renault CLIO SYMBOL, Opel ASTRA, Ford FOCUS, Skoda OCTAVIA, Opel INSIGNIA sau Nissan X-Trail. Preţurile încep de la 35 euro/zi. Puteţi opta pentru şofer cu 21 euro/zi.

Adresa: Aeroportul International Cluj Napoca, Traian Vuia nr 149, Terminalul Sosiri

Tel / Fax: +(4)0264.590.588

Str. Traian Moșoiu Nr. 16, Cluj-Napoca

Tel: +(4)0264.590.586

Web: www.autonom.ro/ro/inchirieri-masini-cluj-napoca

PHP Rent a car

PHP Rent a car vă oferă servicii de închiriat maşini pentru toata lumea şi pentru toate drumurile. La cele mai accesibile preţuri, puteţi închiria o maşină pe gustul sau situaţia dumneavoastră. Maşinile pe care le puteţi închiria sunt: Dacia Logan, VW Polo, Seat Ibiza, Opel Corsa, Ford Fiesta sau Ford Fusion. Preţurile încep de la 19 euro/zi + diferite taxe.

Tel:  0752-012012

Link:  www.phprentacar.ro/

foto