Search
Generic filters
Exact matches only

Google Street View se extinde in Cluj Napoca

Azi am vazut pentru prima data in fata mea masina de la Google Maps pe stradutele secundare ale orasului Cluj Napoca. Intamplarea face ca m-am intalnit cu ea de 2 ori, ceea ce mi-a dat de inteles ca Google isi extinde serviciul street view in Cluj Napoca.

In prezent orasul Cluj Napoca este foarte slab acoperit fata de alte orase ale Romaniei, cum ar fi : Brasov, Arad, Oradea sau chiar Fagaras, care sunt prezentate pe Google street view pana la cele mai laturalnice strazi ale orasului.

[nggallery id=18]

Momentan singura acoperire larga pe acest segment in Cluj Napoca o are norc.ro cu poze din 2008. Insa acesta nu-ti permite „sa te plimbi” asa de usor, iar in acesti 3 ani orasul s-a schimbat mult, asa ca e binevenita o actualizare a pozelor.

Spre bucuria oricarui turist care vrea sa ajunga in Cluj Napoca, cat de curand se va putea plimba prin oras din fata calculatorului, avand acces la imagini recente realizate in 2011.

Sper ca orasul Cluj Napoca sa fie doar unul dintre marile orase ale Romaniei unde Google isi va extinde serviciul street view.

Un lucru interesant pe care l-am observat cand am folosit street view este faptul ca nici una din tarile vecine Romaniei nu au dezvoltat acest serviciu de la Google. Ma asteptam ca Ungaria sau Bulgaria sa fie mult mai bine acoperite in comparatie cu noi.

As fi curios de ce …

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *