Search
Generic filters
Exact matches only

La schi pe pârtia Vidra

Ascunsă în inima Munţilor Lotrului în judeţul Vâlcea, staţiunea Vidra este situată pe malurile lacului Vidra, la 25 Km de staţiunea Voineasa. Aceasta dispune de 7 pârtii de schi pentru toate nivelele de experienţă.

Prezentarea pârtii de schi

Pârtia 1 are o lungime de 2257 de metri şi este dedicată schiorilor cu experienţa medie. Restul pârtiilor sunt dedicate începătorilor având şi dimensiuni mai mici. Astfel pârtiile 2 şi 4 au o lungime de 730 de metri, pârtia 3 are doar 350 de metri iar pârtia 5 are o lungime de 675 de metri. Cea mai mică pârtie este cea cu numărul 6 care are doar 120 de metri lungime iar cea mai mare pârtie dedicată începătorilor este cea cu numărul 6 care are o lungime de 1230 de metri.

Timp liber

Dacă tot ajungeţi în această zonă vă recomandăm să vizitaţi şi Lacul Vidra.

Modalităţi de transport

Se poate ajunge doar cu maşina din Râmnicu Vâlcea (100 Km) sau din Sibiu (133 Km) pe DN7 Valea Oltului – Brezoi – Malaia – Voineasa – Vidra – Obârşia Lotrului.

Posibilităţi de cazare

Casa Alin, situată în centrul localităţii Voineasa în apropierea drumului DN7A vă oferă o cameră dublă la preţul de 80 lei. Pensiunea Bujor de Munte, situată în com. Voineasa, str. Stupina, aproape de strada ce urca spre staţiune vă oferă o cameră la preţul de 80 lei. Pensiunea Cerbul are camere la preţul de 70 lei. Pensiunea Giulia, situată în staţiunea Voineasa, vă oferă o cameră dublă la preţul de 70 lei.

foto

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *