Search
Generic filters
Exact matches only

[review] Pârtia Cavnic, Maramureș

Patia din Cavnic este pentru mine una de suflet pentru ca aici am invatat sa ma dau cu placa si de atunci am inceput totul 🙂

Ce mi-a placut intotdeauna la partia de la Cavnic este faptul ca este intretinuta,iar administratorii au grija de detalii. Mai ales ca am vazut evolutia ei , cum in fiecare an mai investeau in partie, in tunuri de zapada sau in instalatie nocturna. E clar ca nu poti s-o raportezi la o partie de afara,mai ales ca nu e un resort in adevaratul sens al cuvantului, insa pentru un week-end este numai buna. Cei 6,5 km de partie impartiti in 6 partii din care 2 usoare, 2 medii si 2 negre , iti ofera o satisfactie pentru schior pasionat. Harta cu partile o gasiti aici

E foarte bine plasata, cred ca pe versanutl nordic, pentru ca de foarte multe ori cand am venit aici am prins vreme calda si ploioasa prin Baia Mare , chiar si in Baia Sprie si cum ma apropiam de partie, incepea sa apara zapada. De multe ori chiar la 2-3 km de partie nu gaseai pic de zapada si partia perfecta.

La baza partiei gasesti un mic restaurant cu vin fiert sau ceai. In ultimii ani aici au aparut posibilitati de cazare fie la pensiunile si casele din zona, fie la Hotelul Superski Cavnic.

Eu de fiecare data cand vrea sa ma duc la Cavnic intru pe site-ul lor , sa vad date despre starea partie si ce lume e pe acolo.

Recomand aceasta partie !

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *