Search
Generic filters
Exact matches only

[review] Pârtia Flachau, Austria

Ca majoritatea statiunilor de schi din Austria, e compusa din mai multe partii mai mici, fiecare cu propria instalatie.

Plecand de la baza, telecabina duce pana la mijlocul partiei, de unde se pot lua alte 4 telescaune ce duc in varf.

Ajungand in varful muntelui, privelistea e una de vis. Totul este alb in jur, zapada este din belsug, iar tunurile merg continuu pe dealungul partiei. Cu putin noroc, iasa si soarele, iar ceea ce urmeaza sa vezi iti taie suflarea.

Exista 3 tipuri de partii, albastre, rosii si negre, pentru diferite dificultati, iar pentru cei indrazneti, snowpark.

Una din partile misto in Austria este ca cu acelasi skipass poti schia dintr-o statiune in alta. Asta inseamna, ca de exemplu, pornind din Flachau, poti ajunge in Wagrain sau in Alpendorf si inapoi.

Pornind din varf in jos lungimea totala a partiei depaseste 6km, iar daca simti ca te obosesti, poti sa te opresti la un vin fiert, ceai fierbinte sau sa savurezi un snitel vienez.

La baza partiei si la capatul telecabinei ce pleaca de jos se gasesc centre de inchiriat si magazine de specialitate pentru cei care nu venit cu echipament sau doresc sa cumpere diferite produse de sezon. Tot de aici, cei care doresc sa invete cu un instructor autorizat, pot inchiria unul pentru cateva ore.

Partea putin mai nasoala sunt skipass-ul, care e destul de scump, si faptul ca instalatiile functioneaza doar pana la 16:00, iar partia se inchide la 17:00, aceasta neavand instalatie de lumini(nocturna).

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *