Search
Generic filters
Exact matches only

[review] Pârtia Samnaun – Ischgl, Austria

Partia din Samnaun este, dupa parerea mea, una dintre cele mai spectaculoase partii pe care le ofera Austria. Frumusetea Alpilor este cel mai bine scoasa in evidenta de platourile intinse si late , de pe care orice fotograf si-ar dori sa scoata cel putin un cadru de exceptie. Aici placerea de la schia este maxima, datorita numeroaselor partii de diferite dificultati dar si a intinderii lor si a panoramelor care pur si simplu iti taie respiratia. De aceea, recomand cu incredere tuturor iubitorilor sporturilor de iarna, resortul SAMNAUN-ISCHGL.

Prima coborâre pe pârtia Ischgl-Samnaun am facut-o într-un sfârșit de februarie, 2012. Si am rămas cu gura căscată. De ce? Pentru ca este ceva unic, nemai întâlnit in Austria.

Aici am gasit schiori de toate vârstele, de la cei micuti care acum învață, la cei experimentati, toți au loc pe pârtiile largi si bine intretinute dintre Ischgl si Samnaun. Dar inca nu ati aflat ce face ca acest resort sa fie atât de special: ei bine, pe aceasta pârtie treci dintr-o tara in alta, din Austria in Elveția….pe schiuri! Si, pana sa ajungi la un capat ori la celălat, ai o panorama care îți taie răsuflarea! Nu poți sa nu te opresti măcar pentru o secunda si sa admiri Frumusetea Alpilor inzapeziti.

Teleschiurile, telecabinele, toate sunt foarte bine intretinute si puse la punct, sunt puse in locuri strategice din care sa ai parte si de panorama dar si de soare, astfel încât sa ajungi odihnit la destinatie.

Restaurantele din aceasta zona îți oferă tot ce ai nevoie si ceva in plus: soare. Multe dintre ele sunt amplasate in locuri cu soare si asta nu poate fi decât o încântare pentru schiorii care vin obositi după nenumărate coborari.

Pârtiile sunt ușor de reperat, odată ce ti-ai facut o idee despre fiecare, îți va fi ușor sa stii pe care merita sa o mai abordezi, iar pentru cei curajosi exista si pârtii si zone pentru freestyle.

Așadar, aceasta zona este una cu adevărat unica din mai multe puncte de vedere, accesibila tuturor categoriilor de schiori, iar cei pasionati de fotografie cu siguranță vor rămâne impresionati de panorama de aici.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *