Search
Generic filters
Exact matches only

[review] Schmitten – Zell am See, Austria

Reguinea Schmitten (Zell am See) face parte din statiunile landului Salzburg. Varful, Schmittenhohe, are o altitudine de 2000 de metri si ofera pe langa o panorama deosebita, 77 kilometri de partii si o serie de restaurante si locuri de relaxare, iar tot din varf se poate ajunge la o capela care se integreaza perfect intre atatea partii pline de zapada.

Partiile sunt de toate felurile, de la albastre, rosii si negre si sunt intotdeauna in stare impecabila, chiar si in zilele in care soarele straluceste cu putere.

Partia se imparte la un momendat in 3 brate, astfel ai posibilitatea de a ajunge in 3 locatii diferite: Schuttdorf, Zell am See si Schmittental, iar in apropiere de acestea se afla si oraselul Kaprun.

Pentru cei in cautare de senzatii tari, Schmitten ofera de asemenea si Snowpark, partii unde incepatorii pot sa invete sa schieze si partii pentru experti.

In concluzie, Schmitten ofera tot ce poate visa un schior: partii impecabile, panorame care iti taie rasuflarea, instalatii de cablu care te duc si te aduc in siguranta de oriunde si multa voie buna.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *