În 1 august 2008 ne-am făcut bagajele și am pornit să descoperim lumea atât prin ochii noștri, cât și prin ochii altor turiști la fel ca noi, dornici să cucerească și cele mai ascunse locuri de pe pământ. Deși am călătorit un an întreg împreună cu voi, am luat o pauză, timp în care ne-am refăcut planurile și itinerariul pentru a putea ajunge în cât mai multe locuri posibile și pentru a te lua și pe tine, cititorule și călătorule, cu noi. Anul acesta am pornit din nou la drum. Cu bagajele făcute, cu hărțile în buzunar și cu informații mult mai bine documentate, am reînceput aventura noastră în care te așteptăm și pe tine. Nu îți fie frică să ți pasul cu noi, promitem să te ducem în cele mai frumoase destinații, în cele mai ascunse locuri, în cele mai cunoscute orașe și pe cele mai exotice insule.

Ce îți vom împărtăși din călătoriile noastre? În primul rând, vei găsi cele mai importante informații despre orașele de pe cele 5 continente, Europa, Asia, America, Australia și Africa, bine structurate pe subcapitole, care conțin modalitățile de transport, obiectivele turistice și instituțiile importante, posibilitățile de petrecerea timpului liber, curiozități, locuri de cazare și păreri personale ale turiștilor care au fost deja acolo. În al doilea rând, vei găsi impresiile noastre proprii, recomandări personale și modalitățile de distracție. Nu vom uita să includem și cât mai multe poze, astfel încât să îți stărnim curiozitatea și să trăiești alături de noi aventurile prin care trecem. Nu în ultimul rând, îți oferim top-uri, curiozități și știri despre ciudățeniile și noutățile în materie de turism și îți oferim posibilitatea să cunoști culturi noi, să înțelegi istoria unui popor sau să descoperi gusturi și obiceiuri din întreaga lume.

Iar dacă pleci într-o călătorie cu familia, cu cei dragi sau chiar și singur, nu uita să iei aparatul foto cu tine și să faci cât mai multe poze, pe care poți să le împărtășești cu noi prin propriile tale articole (in curand). Nu uita nici de jurnalul de călătorie, astfel încât să ne spui unde să petrecem, unde să mâncăm, unde să ne cazăm și ce să vizităm. Părerea ta este întotdeauna binevenită.

Iar pentru a te ține mereu la curent cu ultimele noutăți și aventuri atât ale noastre, cât și ale altor turiști, te invităm să te înscrii la newsletter și să apreciezi pagina noastră de Facebook, unde vei găsi poze și vei putea adăuga comentarii.

Te așteptăm alături de noi să facem împreună călătoria vieții noastre!

Drum bun Călătorule!