Search
Generic filters
Exact matches only

6 camere speciale la hoteluri din lume, unde ti-ai putea petrece ziua de Valentine’s

Pentru perioada celor două sărbători a dragostei, Valentine’s Day și Dragobetele, echipa Cazare.info a realizat un top al celor mai romantice camere de hotel, unde îndrăgostiții pot avea parte de o escapadă romantică în cele mai exotice și luxoase locuri; camere de hoteluri din Paris, Roma, Canada, Pennsylvania sau California.

Oricare ar fi viziunile noastre asupra romantismului, toate au același consens: buna dispoziție în cuplu. Astfel, ce ar putea fi o adevărată escapadă romantică fără servicii all inclusive, cele mai bune peisaje sau camere care oferă intimitate și relaxare pentru fiecare cuplu? Paris, Roma sau Maldive, panoramă asupra oceanului sau camere subacvatice, în fiecare hotel dragostea vorbește aceeași limbă.

Champagne Tower Suite – Pocono Resort – Pennsylvania 

1ChampagneTower-pocono-resort

 

Ce poate să descrie mai bine dragostea decât o cameră plină de romantism în stil egiptean, cu o cadă înaltă de 2 metri în formă de pahar de șampanie? Îndrăgostiții sunt așteptați și cu o piscină interioară în formă de inimă, saună și un pat matrimonial plin cu petale de trandafiri. Toate dotările sunt concepute pentru cupluri. Tarifele încep de la 360$/noapte.

Romance suite – Woodlands Suites – Canada

Romance_Suite-woodland

 

Romantismul și luxul au fost combinate perfect în camera Romance Suite. De o eleganță ieșită din comun, această cameră oferă prilejul perfect petrecerii unei nopți, împreună cu persoana iubită, într-o cameră dotată cu jacuzzi amplasat chiar lângă patul matrimonial, decor intim și sufragerie cu șemineu. Sunt pregătite pachete speciale pentru fiecare cuplu.


One by the five – The Five Hotel – Paris

one-by-the-five-the-five

 

Același Paris, aceași poveste de dragoste prezentată de o cameră elegant amenajată, cu decorațiuni moderne și luminițe proiectate în tavan pentru o escapadă de neuitat în orașul iubirii. Combinația de tonuri de roșu, mov și albastru dau un aspect ieșit din comun acestei camere, a cărui punct forte o reprezintă un pat matrimonial, proiectat să resfețe toate cele cinci simțuri. Prețurile încep de la 400 €/noapte.

Conrad Resort – Maldives

conrad-maldives

 

Unicitatea acestui hotel o reprezintă camerele și restaurantul subacvatic care oferă probabil cea mai bună priveliște pentru îndrăgostiți. Aflate la 4,5 metri sub nivelul oceanului, camerele cu pereți din material transparent oferă cel mai bun loc pentru spectacolul prezentat de viețuitoarele din adâncul mării. Soarele, nisipul fin și peisajul întregesc vacanța oricărui cuplu. Prețurile încep de la 815 $/noapte.

Planetarium Suite – Rome Cavalieri – Roma 

planetarium-suite-roma-cavalieri

 

Dragostea se trăiește noaptea. Sau cel puțin așa reiese din designul acestui apartament luxos aflat în Roma. Tematica romană a interiorului îți oferă momente de liniște și răsfăt prin stelele care iluminează camerele. Dar, punctul de atracție îl reprezintă terasa care oferă o priveliște romantică asupra Romei, mai ales în timpul nopții. Îndrăgostiții se pot relaxa în jacuzzi în timp ce privesc spre luminile orașului de pe o terasă mare, amenajată cu bun gust.

Pacific – Post Ranch Inn – California

pacific-post-ranch

 

Romantismul poate lua multe forme în funcție de gusturile fiecăruia. Post Ranch oferă cuplurilor un apartament, amenajat elegant, în formă circulară, cu un pat matrimonial și șemineu. Forma circulară permite o priveliște largă asupra oceanului atât din interior, cât și de pe terasa aflată pe coastă. Îndrăgostiții pot privi răsăritul și apusul soarelui din jacuzzi-ul aflat pe terasă. Prețurile încep de la 1.400 €/noapte.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *