Search
Generic filters
Exact matches only

Frumusețea unui road-trip în concediu

Road-trip-urile, sau excursiile cu mașina, au început să devină din ce în ce mai populare printre turiștii care doresc să viziteze destinații ce pot fi atinse cu ajutorul traseelor auto. Fie că ești alături de familie, de prieteni sau de persoana iubită, un concediu petrecut la volanul mașinii conducând prin România sau chiar prin Europa se poate transforma într-o experiență nemaipomenită, pe care nu o vei uita ușor.

Iată câteva dintre lucrurile senzaționale pe care le vei experimenta dacă vei alege acest tip de concediu în această vară, indiferent de destinațiile pe care ți le propui:

Vei vizita mai mult decât în excursiile normale

Mă refer aici la faptul că atunci când îți cumperi bilet de avion pentru o anumită destinație, nu te mai poți bucura nicidecum de drumul în sine. Adevărat, economisești foarte mult timp, dar trebuie să te gândești dacă nu cumva acele locuri peste care zbori nu merită și ele vizitate.

Vei avea posibilitatea de a schimba destinația oricând

Pe drum spre destinația aleasă ți se năzărește că vrei să vezi altceva, un loc la care nu te-ai gândit înainte? Nicio problemă. Tu ești la volan și tu decizi încotro vrei să o apuci. Poți schimba direcția oricând.

Poți testa necunoscutul

Urcă-te la volan cu prietenii și lasă drumul să vă ducă unde se nimerește. Nu fă niciun traseu, nu stabili nicio destinație. Condu în necunoscut și bucură-te de oportunitățile ivite în cale și de emoția stârnită de faptul că nu știi unde mergi.

Poți pune la cale un circuit al Europei

Dacă ești genul aventurier și temerar, un road-trip poate fi ocazia perfectă pentru tine să-ți pui la încercare limitele. Stabilește un circuit al Europei și pleacă în vizitarea celor mai frumoase orașe ale continentului. Petrece câte două-trei ore în fiecare și pleacă mai departe. Ar fi o săptămână epuizantă, dar foarte satisfăcătoare.

 

Dacă nu dispui de un autoturism propriu, o mașină închiriată este exact ceea ce ai nevoie. Îți alegi modelul și perioada de închiriere (cu cât e mai lungă, cu atât e mai ieftin) și pleci la drum, ca și cum ar fi a ta. 321 rentacar, spre exemplu, oferă mașini de închiriat din Cluj-Napoca sau Târgu Mureș.

 

Nu uita să te pregătești bine înainte de călătorie. Pe tine din punct de vedere fizic și psihic, dar și mașina din punct de vedere tehnic. După ce te îngrijești de aceste aspecte, pornește la drum și distreză-te.

 

Sursa foto:  magellans.com

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *