Search
Generic filters
Exact matches only

Proiectul – “Pe Drumul cel Bun”

De putin timp o initiativa de laudat a luat nastere in Cluj Napoca este vorba de proiectul “Pe Drumul cel Bun“.

Mai jos veti gasi detalii despre acest proiect indraznet, care vrea sa schimbe comportamentul soferilor in trafic.

Proiectul pe drumul cel bun este un proiect de responsabilitate sociala care isi propune sa promoveze bunele maniere la volan, curtoazia intre participantii la trafic si sa provoace oamenii la un comportament civilizat pe strada si in masini.

Prima campanie a proiectului foloseste stickere cu mesaj inspirational care se lipeasc pe haionul sau luneta masinilor. Astfel soferii din spatele masinii cu status pe drumul cel bun vor vedea mesajul de pe autocolant. Vrem sa transmitem celorlati oameni din trafic faptul ca bunele maniere sunt importante pentru noi si ca suntem interesati de impactul nostru in comunitate.

Daca vrei sa ai pe masina ta un astfel de sticker te asteptam la sediul nostru in Cluj-Napoca, te vom ajuta si cu lipitul lui si pe tine nu te costa nimic. Daca esti din alt oras scriene un mail la office [@] iovi.ro in care sa precizezi stickarul dorit si adresa de livrare – in acest caz te va costa transportul. Lipind un sticker cu mesaj pozitiv o sa ne ajuti sa se transmita pe masini si alteceva decat doar reclame comerciale.

Te asteptam si pe pagina de facebook a proiectului unde o sa vezi poze cu masini stickarite si unde ne poti ajuta shareuind prietenilor tai mesajul proiectului.

Dezideratul concret al proiectului este sa faca oamenii care participa la trafic sa aiba subiect de conversatie si dezbatare bunele maniere pe care sa le folosim (si) in masina si pe strada.
“”

Noi echipa calatoresc.com sustinem acest proiect !

Multa bafta organizatorilor !

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *