Search
Generic filters
Exact matches only

Street View la principalele obiective turistice din Romania

Google extinde acoperirea Street View cu inca 39 de orase mari, printre care Craiova, Focsani, Baia Mare, Ramnicu Valcea, Alba Iulia, Galati, Deva, Hunedoara, Sfantu Gheorghe, Zalau, adaugand peste 40.000 km la acoperirea initiala.

Google Trike – o bicicleta special conceputa si prevazuta cu un aparat de fotografiat si masinile Google Street View vor strabate Romania in lung si-n lat, adunand imagini ale celor mai frumoase obiective turistice, cum ar fi Parcul National Retezat, centrul istoric al Sighisoarei, bisericile de lemn din Maramures, manastirile din Moldova, satele cu biserici fortificate din Transilvania, Castelul Peles, Cheile Bicazului si multe altele.

Punctul de plecare al masinii si trike-ului Google Street View a fost marcat la Ateneul Roman, unul dintre cele mai frumoase repere culturale nationale inclus printre obiectivele care urmeaza sa fie adaugate in Street View.

Google Trike a fotografiat pana in prezent locuri din intreaga lume, care pot fi vizualizate astazi in Street View, cum ar fi Stonehenge din Marea Britanie, Pompei din Italia, Legoland din California si Versailles in Franta.

Un exemplu de cum va arata street view pentru obiectivele turistice gasiti aici

Articolul complet pe wall-street.ro

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *