Search
Generic filters
Exact matches only

Unde să mergi în Bulgaria în concediu

Tot mai mulți români își îndreaptă în fiecare an atenția către litoralul vecinilor noștri, preferând Bulgaria în detrimentul României sau chiar al Greciei. Motive pentru această alegere sunt multe. În primul rând, vorbim de costuri mai reduse, atât în privința transportului cât și în ceea ce privește tarifele de cazare. În al doilea rând, condițiile de cazare și serviciile bulgărești sunt calitativ peste cele românești, oricât ne-ar plăcea să credem altceva.

Nu în ultimul rând, paleta largă de opțiuni în ceea ce privește stațiunile turistice este mult mai mare decât în România. Iată câteva dintre cele mai populare destinații turistice din Bulgaria.

Nisipurile de Aur

Este poate cea mai cunoscută stațiune turistică din Bulgaria, fiind premiată în mai multe rânduri cu distincția Blue Flag, datorită calității plajelor, serviciilor și infrastructurii. Se află la 258 de kilometri de București, fiind așadar foarte aproape de România.

Sunny Beach

Aflată la 325 de kilometri de București, stațiunea Sunny Beach este una dintre cele mai apreciate stațiuni de pe litoralul bulgăresc.

Albena

Se află la 300 de kilometri de București, într-o zonă cu multă verdeață, perfectă pentru relaxare. Pădurile frumoase din apropierea plajei, grădinile cu flori și plajele cu nisip fin fac din Albena o destinație ideală pentru petrecerea concediului.

Nessebar

Considerată a fi perla litoralului bulgăresc, stațiunea Nessebar se află la 365 de kilometri de București și este una dintre cele mai căutate destinații de către turiștii români. Unul dintre motivele pentru care turiștii se înghesuie în Nessebar este și istoria acestui loc care datează de circa 9000 de ani.

Constantin și Elena

Este un alt nume binecunoscut de mulți turiști români care aleg Bulgaria pentru concediul de vară. Aflată la 275 de kilometri de București, stațiunea Constantin și Elena este perfectă pentru familii și cupluri.

Pentru a afla mai multe detalii despre cum poți petrece un concediu de neuitat în țara vecină la prețuri reduse, interesează-te de vacanțe Bulgaria cu oferte early-booking.

Nu ezita să ne împărtășești și experiența ta trecută sau viitoare de pe plajele Bulgariei.

Sursă foto:  britishbulgarianholidays.com

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *