Search
Generic filters
Exact matches only

Unde să mergi în Turcia pentru concediul de vară

Concediul de vară, deși pare încă atât de departe, trebuie plănuit din timp. Turiștii experimentați știu că iarna se fac planurile pentru vară și vara pentru iarnă, astfel încât ar fi o idee cât se poate de bună să începi să te gândești deja la lucrurile pe care ți le dorești, la locurile pe care vrei să le vizitezi sau la plajele pe care vrei să te bronzezi.

Turcia este, evident, una dintre cele mai des folosite opțiuni de către turiștii români dornici de o schimbare de peisaj după concediile pe plajele românești, bulgărești sau grecești.

Evident, cele mai cunoscute destinații turistice din Turcia sunt Antalya, Side și Istanbul. Frumusețea naturală a acestor zone, condițiile de cazare extraordinare și serviciile moderne și calitative de care poți beneficia aici sunt într-adevăr foarte tentante, motiv pentru care acestea trei ar trebui să se afle pe lista priorităților tale dacă te interesează un concediu în Turcia.

Dar opțiuni mai sunt. Ofertele pentru vacanțe Turcia 2015 nu se opresc aici. Poți descoperi stațiuni la fel de atrăgătoare la prețuri mai mici, în funcție de perioada în care vrei să vizitezi.

Stațiunea Alanya, de exemplu, oferă cazare la prețuri care încep de la 27 de euro de persoană/24h pentru cazare în hotel de 4 stele cu all inclusive.

În Bodrum poți alege cazare de 4 stele începând de la 29 de euro de persoană/24h, all inclusive. Tarifele variază în funcție de perioadă.  Oferte asemănătoare pot fi descoperite și în Marmaris, Kusadasi, Didim, Oludeniz, Cappadocia și multe alte stațiuni turcești care așteaptă sute de mii de vizitatori în vara 2015.

Avantajul cel mai important pe care îl oferă Turcia este statutul său de destinație turistică potrivită oricărei perioade din an. Acest lucru este posibil datorită climei și numărului uriaș de obiective turistice. Cea mai căutată perioadă rămâne, evident, iulie – august, dar vei găsi cele mai bune oferte din punct de vedere financiar în perioadele martie – iunie și septembrie – octombrie.  Depinde doar de tine cum și când vrei să vizitezi această țară fascinantă.

Sursa foto: flickr.com

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *