Search
Generic filters
Exact matches only

De ce să închiriezi un apartament în regim hotelier atunci când călătorești?

Te-ai întrebat vreodată care este cea mai potrivită formă de cazare pentru tine atunci când pleci într-o călătorie? Probabil ai avut ocazia să te cazezi la hoteluri, pensiuni, vile sau moteluri și fiecare ți-a lăsat o anumită impresie.

În ultimii ani, o nouă formă de acomodare a luat amploare și a ajuns printre preferințele turiștilor. Vorbim despre apartamentele de închiriat în regim hotelier, care sunt mult mai confortabile și mai rentabile pentru orice călătorie. Te întrebi care ar fi avantajele? Ți le prezentăm mai jos:

  1. Confortul

Uită de camerele mici și prea puțin mobilate ale hotelurilor și ale pensiunilor. Apartamentele de închiriat în regim hotelier sunt spațioase, noi, modern mobilate, au baie privată și bucătărie complet utilată pentru ca tu să poți să îți prepari mâncarea și să iei masa atunci când dorești. În plus, poți alege apartamente care să aibă numărul de camere de care ai nevoie.

  1. Intimitatea

Intimitatea este la ea acasă în apartamentele de închiriat în regim hotelier. Din moment în care ți se predă apartamentul și până în momentul în care vei face check-out-ul nu te va deranja nimeni, poate doar doamna de la curățenie.

  1. Locația

Apartamentele de închiriat în regim hotelier nu fac parte dintr-un singură clădire, ci sunt răspândite în tot orașul pentru ca tu să îl închiriezi pe cel care ți se potrivește cel mai bine necesităților. Majoritatea apartamentelor și garsonierelor sunt situate în apropierea punctelor de interes sau în zona centrală a orașului.

  1. Dotările

Dotările moderne întrec orice așteptare. Vei vedea că este o mare diferență între cu ceea ce ești obișnuit în cadrul altor forme de cazare și cu ceea ce vei găsi în apartamentele de închiriat în regim hotelier. Începând de la dormitorul modern mobilat, cu paturi confortabile, până la baia spațioasă și bucătăria complet echipată, toate ridică standardele normale de cazare. Pe lângă acestea, vei avea pus la dispoziție TV, aer condiționat, spațiu de lucru și dotări necesare unei șederi plăcute.

  1. Perioada de închiriere

Apartamentele de închiriat în regim hotelier sunt soluția perfectă mai ales pentru perioade mai lungi de cazare. Evident, cu cât se prelungește perioada de închiriere, cu atât scade prețul, iar în felul acesta poți avea parte de un concediu la preț redus oricând.

Te-am convins? Cu siguranță trebuie să încerci ca să te convingi, însă nu vei regreta. Poți avea parte de concediul perfect sau de o mini-călătorie oriunde, mai ales dacă alegi să închiriezi un apartament în regim hotelier care să îți ofere confort, intimitate, siguranță și o nouă experiență.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *