Search
Generic filters
Exact matches only

Închirierea unui apartament în regim hotelier

Închirierea unui apartament în regim hotelier a devenit o opțiune tot mai căutată de cei care doresc facilități ca și cele oferite de hoteluri, dar mai multă intimidate și confort. Cererea tot mai mare de apartamente de închiriat în regim hotelier a dus la dezvoltarea acestui segment în majoritatea orașelor din România, în special în București. Încredera clienților a fost câștigată prin înlăturarea oricărui sentiment tipic de hotel și prin finisajele fine interioare. Standardele propuse de noile tipuri de unități de cazare vin să întimpine și cele mai fine gusturi și pretențiile fiecărui client. Avantajul major al apartamentelor de închiriat în regim hotelier îl reprezintă proximitatea față de zonele importante din oraș, dar și posibilitatea alegerii unui apartament aproape de zona dorită de dvs.

Ce oferă apartamentele de închiriat în regim hotelier?

Față de unitățile de cazare tipice, apartamentele de închiriat în regim hotelier oferă toate condițiile necesare pentru ca fiecare turist sau grup de turiști, în funcție de numărul de persoane acceptate într-un apartament, să dispună de toate utilitățile necesare unei șederi cât mai confortabile. Toate dotările și serviciile puse la dispoziția lor sunt în conformitate cu cele mai pretențioase cereri și satisfac nevoile turiștilor, oferindu-le toate condițiile necesare. Printre dotările apartamentelor sau garsonierelor se numără aer condiționat, TV cablu, ustensile, aragaz, internet de mare viteză, interfon, ușă metalică, frigider, prosoape, lenjerie de pat, filtru de cafea, tacâmuri, pahare, telefon local, cuptor cu microunde și prăjitor de pâine. De asemenea, se oferă servicii opționale precum transfer de la / spre aeroport, uscător de păr, fier de călcat, DVD/MP3/VCD Player, masă de călcat și servicii de închiriere mașini. De cele mai multe ori există posibilitatea ca în schimbul unei taxe să puteți beneficia de check in mai devreme și check out cu întârziere și pat extra. Oaspeții pot beneficia de reduceri pentru mai multe nopți petrecute în apartamente de închiriat, dar și diferite oferte pe parcursul anului.

De ce un apartament de închiriat în regim hotelier și nu un hotel?

Localizarea, raportul calitate/preț și dotările superioare față de unitățile de cazare sunt avantajele oferite de apartamentele de închiriat în regim hotelier. Apartamentele se găsesc, deobicei, în complexuri de apartamente, care oferă și alte facilități pentru rezidenți, implicit pentru chiriași. Printre acestea se numără terenuri indoor pentru diferite activități, săli de evenimente, pază 24/24 h, locuri de parcare și zonă verde în fața blocului. Suprafața apartamentului, cu mult mai mare decât o camera de hotel, este compartimentată în dormitor, bucătărie, linving și baie. Pe lângă acestea, apartamentele mai pot dispune de un număr de 1 sau 2 camere în funcție de structură, astfel că se oferă posibilitatea ca grupurile de turiști să se cazeze împreună și să se gospodărească singuri. Condițiile excelențe și liniștea oferită plasează aceste apartamente în topul alegerilor turiștilor când vine vorba de opțiuni de cazare, pentru a-și asigura o vacanță cât mai memorabilă.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *