Search
Generic filters
Exact matches only

Sfaturi pentru vacanțele cu mașina

 Vacanțele cu mașina pot fi extrem de plăcute și de interesante dacă ai grijă la cele câteva lucruri importante de care trebuie să ții cont. Atunci când mergi în vacanță cu mașină vei avea parte de confort, intimitate, flexibilitate, mobilitate și independență. Nu vei depinde de programul și traseul avioanelor sau autocarelor și nu va trebui să îți faci griji pentru că vei întârzia la orele de plecare ale acestora.

Mașina îți va oferi o experiență pe care o poți controla în întregime, atât timp cât urmezi următoarele sfaturi:

Planifică traseul cu exactitate. Trebuie să știi fiecare oraș și fiecare autostradă pe care o traversezi, mai ales dacă pleci în străinătate.

Ai grijă la starea tehnică a mașinii, pentru a te asigura că aceasta nu va ceda la drumul lung.

Ia-ți cu tine actele și documentele necesare călătoriei, precum pașaport, carte de identitate, certificat de înmatriculare, permis național/internațional de conducere, asigurare medicală, card european de asigurare etc.

Ia-ți lucruri utile precum roată de rezervă, cric, triunghi reflectorizant, diverse piese de schimb, trusă de scule pentru reparații mici etc.

Nu uita de cheile de rezervă, care se pot dovedi extrem de utile în cazul în care îți vei încuia cheile în mașină. Se mai întâmplă, așa că păstrează în buzunar un set de chei de rezervă. Informează-te asupra regulilor de circulație din diversele țări pe care urmează să le străbați, pentru a te asigura că nu încalci legea.

Dacă nu dispui de o mașină personală, serviciul de rent-a-car poate fi soluția ideală pentru o astfel de excursie. O mașină de închiriat îți va oferi tot confortul unei mașini personale și te va ajuta să te bucuri așa cum se cuvine de frumusețea unui concediu.

Mai mult decât atât, prețurile de închiriere sunt foarte avantajoase, mai ales atunci când închiriezi pe mai multe zile.

Tot ce-ți mai rămâne de făcut este să planifici excursia în cele mai mici detalii și să te bucuri alături de familie sau prieteni de un road-trip plin de amintiri frumoase.

 

sursa foto:  drivemileone.com

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *