Search
Generic filters
Exact matches only

Cum alegi o firmă de rent a car?

Odată ce ai trecut de aspectele prioritare ale viitoarei tale călătorii, aspecte precum rezervarea camerei perfecte pentru nevoile tale atunci când ajung în oraș, poți să îți îndrepți atenția spre alte detalii care trebuie rezolvate. Printre acestea, de multe ori, se numără și închirierea unei mașini. Totuși, dacă alegerea unei mașini și înțelegerea regulilor de închiriere nu îți pun probleme, dă-mi voie să te întreb un lucru: cum alegi firma de rent a car? Citește în continuare pentru a afla câteva sfaturi astfel încât să obții cel mai bun raport calitate-preț de la firma de la care îți închiriezi autoturismul în timpul călătoriei.

Evită companiile mari, dacă ai un buget redus

Primul sfat pe care ți-l pot oferi este să eviți companiile multinaționale de închiriere auto dacă ai un buget redus. Poți opta pentru o companie locală precum Eco rentacar Cluj, atunci când aterizezi pe aeroportul clujean sau orice altă firmă locală din orașul-destinație. Astfel, te vei asigura că obții un preț rezonabil și totuși vei beneficia de o mașină în stare bună, de care să te servești pe perioada călătoriei.

Verifică recenziile foștilor clienți

În cazul în care totuși alegi o firmă mai cunoscută, încearcă să îi verifici eficiența și credibilitatea prin recenziile și feedback-ul oferit de restul clienților. Deși este aproape sigur că vei găsi atât review-uri pozitive, cât și negative, încearcă să urmărești acele păreri care motivează de ce le-a plăcut sau displăcut experiența, pentru a putea să-ți faci o părere proprie, corelată cu propriile standarde și așteptări.

Compară oferta, nu prețul

Ca să poți alege în cel mai bun mod este necesar să compari ofertele firmelor de car rental, nu prețul mașinilor de închiriat. Asta pentru că, deși una dintre companii poate avea un preț mai mic, oferta ei poate să aibă lipsuri care să te facă să scoți din buzunar bani în plus. În schimb, compania cu prețul puțin mai mare ar putea deveni cea mai rentabilă dintre cele două, devenind totodată și cea mai ieftină, dacă incluzi toate cheltuielile necesare. Din acest motiv, este foarte bine să ai în vedere toate nevoile tale din perioada călătoriei înainte să faci rezervarea unei mașini, ca să te poți asigura că nu vei scoate din buzunar mai mult decât trebuie.

Sursa foto: © Wavebreakmedia Ltd | Dreamstime.com

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *