Search
Generic filters
Exact matches only

5 lucruri pe care trebuie să le ai cu tine în călătorii de muncă

Călătoritul în interes de serviciu poate fi obositor, stresant și enervant. Atunci când pleci de-acasă într-o călătorie de afaceri, muncești pe tot parcursul călătoriei, și asta poate deveni frustrant dacă nu ai la tine tot ceea ce ai nevoie pentru o călătorie de succes. Tocmai de asta, ți-am pregătit o listă cu 5 lucruri pe care nu trebuie să le uiți acasă (sau la birou) atunci când călătorești în interes de serviciu.

Încărcătoare și baterii

Când călătorești, întotdeauna va exista timp mort, în care va trebui să îți găsești ceva de făcut în timp ce aștepți următorul avion, să înceapă conferința sau orice altceva. Însă nu întotdeauna vei avea la îndemână o priză și o baterie complet încărcată. Încearcă să nu pornești într-o călătorie de afaceri fără o baterie externă, care să te ajute să îți menții telefonul sau laptopul încărcat. Cu siguranță vei avea nevoie de ea.

O minge de tenis

Dacă te așteaptă o călătorie lungă, ia cu tine o minge de tenis. O minge mică e unealta perfectă de masaj atunci când nu ai prea mult spațiu să te miști. Poți să o rulezi sub talpă, atunci când simți că îți amorțesc picioarele sau poți să o pui sub coapse, pentru a te asigura că mușchii tăi nu rămân înțepeniți până când ajungi la destinație.

Haine comode

Da, îți aduci costumul acela care spune că ești în control și care te face să te simți puternic, însă nu vei sta îmbrăcat așa toată ziua. În camera de hotel ai nevoie de niște haine comode, cu care să poți lucra, dacă e nevoie. Aici nu mă refer la hainele pe care le folosești pe post de pijama și nici la halatul pe care îl găsești la orice pensiune 4 stele Cluj. Trebuie să ai la tine haine care să fie comode, dar care totuși să îți ofere stimularea necesară să lucrezi atunci când este nevoie.

Mini kit de prim ajutor

Mergând pe principiul „tu te cunoști cel mai bine”, înainte să pornești într-o călătorie de afaceri, sau orice călătorie de altfel, pregătește-ți un mini kit de prim ajutor personalizat. Dacă știi că pantofii aceia cu toc îți pot face răni, ia niște plasturi care să prevină asta, dacă îți e rău pe mașină sau știi că ai alergii la anumite lucruri, pregătește-te cu medicamente antihistaminice și așa mai departe. E mai bine să le ai la tine și să nu le folosești, decât să ai nevoie de ele și să te plimbi într-un oraș necunoscut, în căutarea unei farmacii.

Un schimb de haine în plus

Chiar dacă ai obiceiul să îți planifici fiecare outfit de acasă, să te pregătești pentru tot ce ai planificat în calendarul de afaceri, ia cu tine un schimb de haine în plus, pentru situațiile neprevăzute. Fie mai trebuie să faci o oprire importantă la o cină de afaceri, fie se întâmplă ceva cu una dintre piesele de îmbrăcăminte planificate (se pătează, se rupe etc). E mai bine să fii în siguranță, având un plan B, decât să trebuiască să te scuzi că ajungi la a doua întâlnire cu un aspect mai puțin decât perfect.

Sursă foto: © Rawpixelimages | Dreamstime.com

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *