Search
Generic filters
Exact matches only

Thailanda

Ţi-ar plăcea ca mâine dimineaţă să te trezeşti pe plaja Thailandei şi să admiri stâncile care se înalţă deasupra apei? Dacă răspunsul tău este da, nu mai sta pe gânduri şi rezervăţi de acum biletele pentru o vacanţă de vis în stil asiatic. Vei avea parte de relaxare, vei putea gusta din mâncărurile bucătăriei thailandeze şi vei putea explora viaţa exotică în adevăratul sens al cuvântului.

Obiective turistice

  • Phang Nga Bay
  • Marele Palat şi Wat Prakeaw
  • Wat Arun
  • Khao Yai
  • Ayutthaya – oraşul patrimoniu

Timp liber

Thailanda este o ţară exotică, care îţi oferă infinite modalităţi de petrecerea concediului. Fie că te bronzezi pe plajele fine, fie că te aventurezi pe apă, vei avea mereu ce să faci. Poţi participa la festivalurile cunoscute, să faci scufundări, plimbări cu barca, să te răsfeţi cu un masaj thailandez, să explorezi parcurile naţionale sau să stai la terasă. Nu uita nici de cluburile de golf, de parcurile acvatice, de drumeţiile pe elefanţi sau de locurile de meditaţie. Toate te aşteaptă, ca tu să te relaxezi şi să petreci un concediu de vis.

Viaţa de noapte

Viaţa de noapte din Thailanda este unică. Aici vei găsi un mix de romantism, exotism şi unicitate, în numeroasele cluburi, discoteci, baruri şi pubburi. Totuţi, vei vedea că viaţa de noapte nu ţine mai mult de ora 02:00, deoarece există o regulă strictă care nu permite localurilor să ţină deschis mai mult de această oră. Însă, unele sunt deschise şi mai mult, iar pentru a intra ai nevoie de paşaport şi vârsta împlinită de 20 de ani.

Gastronomia

Bucătăria thailandeză este una dintre cele mai bune bucătării din lume, preparatele având un balans perfect între dulce, sărat, amar şi picant. Vei avea ocazia să deguşti orez şi tăiţei în stil thailandez, curry, supe specifice, deserturi tradiţionale, salate, paste şi fructe exotice. În funcţie de regiunile pe care lei vei vizita, vei vedea că preparatele tradiţionale diferă un pic, dar în majoritatea cazutilor doar la gust. Nu trebuie să ratezi piaţa plutitoare de pe canalul Damnoen Saduak, în fiecare zi între 09:00 şi 11:00.

Informaţii utile

Cea mai bună perioadă în care să vizitezi Thailnada este din Decembrie până în Martie, când temperaturile se menţin între 31˚C and 34˚C.

Pentru a intra în ţară, ai nevoie de viză şi paşaport valabil minim 6 luni. Viza de intrare pentru 15 zile de şedere este eliberată de autorităţile thailandeze la frontieră.

Majoritatea cărţilor de credit sunt acceptate de băncile şi centrele comerciale thailandeze.

Sursa: BunaDimineata.ro

Citeste despre Destinatii de vacanta 2014

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *