Search
Generic filters
Exact matches only

Palma de Mallorca, Spania

Cea mai mare insulă din Arhipelagul Baleare îți va oferi cu siguranță un concediu extraordinar, în care vei admira această regiune de dimineață până seara. Mallorca este o insulă sălbatică, cu peisaje splendide, cu orașe vechi, cu plaje albe și cu o apă curată ca lacrima. Palma este capitala acestei insule, unde locuiește jumătate din populația regiunii și unde vei găsi unele dintre cele mai interesante atracții turistice din zonă.

Obiective turistice

  • Catedrala Gotică din Palma de Mallorca
  • Palatul Almudaina
  • Peșterile Hams
  • Peșterile Dragonului
  • Parcul Acvatic Aqualand El Arenal

Timp liber

O dată ce ai ajuns pe insulă trebuie să îți împarți foarte bine timpul, pentru a reuși să acoperi toate activitățile disponibile. Poți alege sporturile acvatice foarte numeroase de pe plajă, poți merge în una dintre excursiile organizate pe insulă, poți vizita obiectivele turistice importante, te poți plimba cu bicicleta, poți face cățărări sau multe alte lucruri interesante.

Viață de noapte

Orașul Palma și stațiunile din jur sunt faimoase pentru viața de noapte activă pe care o oferă. Există nenumărate baruri, cluburi și restaurante care au grijă să îți umple nopțile cu distracție. Iar dacă acestea nu sunt de ajuns, poți alege concertele și festivalurile organizate periodic pe insulă.

Gastronomie

Preparatele autohtone te vor tenta cu siguranță să intri în unul dintre numeroasele restaurante tradiționale de pe insulă. Mâncărurile spaniole sunt recunoscute în întreaga lume pentru aromele unice, iar Mallorca nu face deloc excepție.

Informații utile

În interiorul insulei te poți deplasa foarte rapid și ușor cu ajutorul taxiurilor și al autobuzelor care circulă regulat și acoperă mare parte din insulă. De asemenea, mai există posibilitatea închirierii unei mașini.

Dacă vei călători cu avionul vei ajunge în aeroportul Palma de Mallorca, situat la 11 kilometri sud-est de orașul Palma. Acesta este al treilea aeroport din Spania ca trafic.

Limba oficială este desigur spaniola și catalana, dar limbile engleză, franceză, germană și italiană sunt foarte des utilizate.

Sursa: Bunadimineata.ro

Citeste despre Destinatii de vacanta 2014

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *