Search
Generic filters
Exact matches only

[review] Arena Platos din Sibiu , locul meu preferat

Deoarece locuiesc in Sibiu, la circa 30-35 km de Arena Platos  ma duc la schi de fiecare data cand am timp, in special in weekend. In circa 15-20 min ajung, in funcite de cata zapada este pe drum. De circa 2 ani am vazut ca au si un skibus care pleaca din Sibiu dimineata (9-11) si te aduce seara dupa ora 17.

Imi place acest mic domeniu schiabil cu cele 8-9 partii pe care le are.  Cu transportul pe cablu stau bine, eu sunt multumit de viteza cu care se urca, de serviciile de la baza partiei nu ma plang, deci numai bun locul de schiat.

Unul din lucrurile care-mi plac la Arena Platos este ca aprope in fiecare weekend (de iarna) se organizeaza cate un eveniment, cate o petrecere, ceea ce e foarte tare. Am prins un eveniment pentru snowboardari , Snowboard Day, ceva concurs de sanii, un concert, dar cel mai tare a fost Miss Bikini; pe site-ul lor gasiti poze din editiile trecute (recomand baietilor sa vina la acest eveniment fara prietene 🙂 ).

Eu recomand acest mic domeniu schiabil pentru incepatori si cei de nivel mediu, cei care vor sa schieze din placere, care nu cauta adrenalina partiilor negre si a traseelor dificile, pentru ca doar 1-2 partii sunt cu un grad de dificultate ceva mai mare.

Anul acesta inca nu am ajuns pe partie, insa in 21 decembrie este evenimentul Sibiu Winter Challenge, la care sigur o sa fiu prezent 🙂

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *