Search
Generic filters
Exact matches only

Schiază în stațiunea Băile Homorod

Staţiunea Băile Homorod se situează în Transilvania, la 18 km de Odorheiu Secuiesc şi la 34 km de Miercurea-Ciuc. Cei care aleg să viziteze aceasta staţiune se pot bucura de o singură pârtie de ski de dificultate medie. Pe lângă pârtia disponibilă în fiecare iarnă, acest loc este recunoscut Swarovski Earrings  şi pentru faptul că este un mediu în care oricine îl vizitează va pleca mult mai relaxat.

Prezentarea pârtii de ski

Singura pârtie a staţiunii este Lobogo care are o lungime de 400 de metri şi este o pârtie cu dificultate medie. Aceasta se afla la o altitudine de 760 m, dispune de nocturnă precum şi de teleski.

Modalităţi de transport

Din Bucureşti puteţi ajunge cu maşina în aproximativ 4 ore timp în care veţi parcurge 297 de KM.

Posibilităţi de cazare

Cel mai apropiat loc de cazare se afla la doar 500 de metri de staţiune. Cazarea la Complexul Lobogo costa aproximativ 110 pe noapte. Restul locurilor de cazare se afla la distanţe mai mari de peste 10 km.

Timp liber

Dacă tot ajungeţi în staţiunea Băile Homorod vă recomandăm să vizitaţi şi Ruinele Foldvar care se afla pe Laz şi se consideră că sunt urmele unui castellum roman. Pe lângă acestea mai puteţi găsi şi alte ruine considerate a fi tot urme ale unor castellum roman.

De asemenea mai puteţi vizita şi peşteri precum Peştera Mereşti dar Swarovski Necklaces  şi alte atracţii turistice ca Băile Harghita, Poiana Narciselor şi Valea Ilonei.

foto

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *