Search
Generic filters
Exact matches only

Belek, Turcia – un colț de rai extrem de iubit

Stațiunea Belek este cu siguranță locul în care ai dori să petreci cât mai multe dimineți și unde pare că vacanța se scurge mult mai repede decât ar trebui. Vei găsi aici un paradis al turismului modern, cu hoteluri minunate, servicii foarte bune, cu peisaje senzaționale, 6 terenuri de golf excelente, cu o cascadă splendidă și cu plaje albe la standardele Blue Flag. Este un colț de rai extrem de iubit de turiștii turci și internaționali.

Obiective turistice

  • Teatrul Aspendos
  • Cascada Kursunlu
  • Cascada Manavgat
  • Perge
  • Terenurile de golf

Timp liber

Dacă nu îți place golful, poți alege să faci surfing, schi nautic, rafting, sailing, vânătoare, alpinism montan, sau pur și simplu să te relaxezi pe plajele splendide, cu ape curate și albastre ca cerul.

Viață de noapte

La fel ca orice altă stațiune de lux care se respectă, Belek nu se lasă mai prejos nici în ceea ce privește viața de noapte. Cluburile selecte și barurile asigură turiștii cu nopți întregi de distracție pe muzică turcească sau internațională.

Gastronomie

Delicioasele mâncăruri tradiționale din Turcia sunt foarte des întâlnite în Belek. Restaurantele internaționale se împletesc cu cele tradiționale în această stațiune, asigurând preparate pe gustul fiecărui turist.

Informații utile

Pentru a ajunge în Belek, poți lua avionul până în Antalya, după care se face o călătorie scurtă cu autocarul până în stațiune. Poți alege să mergi și cu mașina personală, dar drumul este lung și istovitor.

Autobuzele, taxiurile și mașinile închiriate reprezintă soluții pentru deplasarea în interiorul stațiunii, deși zona este minunată pentru simple plimbări pe jos.

Deși soarele strălucește în Belek aproximativ 300 de zile pe an, sezonul turistic începe din Aprilie și se termină în Octombrie, Iulie și August fiind lunile cele mai aglomerate și mai călduroase.

Sursa: BunaDimineata.ro

Citeste despre Destinatii de vacanta 2014

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *