Search
Generic filters
Exact matches only

Bibione, Italia

Ai vrea să iei micul dejun italian în una dintre cele mai frumoase stațiuni turistice de pe malul Mării Adriatice? Bibione este o stațiune cochetă între Veneția și Trieste, care se împarte în trei zone: Spiaggia (plaja), Lido del Sole și Pineda. Frumusețea plajelor, calitatea serviciilor și peisajele minunate sunt tot ce ai nevoie pentru un concediu reușit.

Obiective turistice

  • Pădurea de pini Lido
  • Lido del Sole
  • Farul din Bibione
  • Valgrande şi Vallesina
  • Portul Baseleghe

Timp Liber

Bibione oferă numeroase posibilităţi de petrecerea timpului liber. Poţi să încerci sporturile acvatice precum scufundările sau windsurfing, să practici volei şi tenis pe plajă, să te aventurezi în pădurea de spini cu bicicleta sau să petreci o zi relaxantă la SPA.

Viaţa de noapte

Viaţa de noapte este animată de numeroase cluburi şi cafenele, unde distracţia este garantată până în zorii zilei. Vei găsi localuri direct pe plajă sau în centrul staţiunii. Încearcă Chicso Blu da Dino, Koco Music Club sau Shany Disco Club & Restaurant.

Gastronomia

Dacă alegi să vizitezi staţiunea Bibione, trebuie să încerci localurile cu mâncare specifică. Preparate bibione conţin produse locale precum asparagusul alb, roşii, piersici, penene, căpşuni, salate şi fasole. De asemenea, nu lipsesc nici proaspeţii peşti ai Mării Adriatice, vinurile locale sau celebra pizza italiană.

Informaţii utile

Majoritatea hotelurilor au plajă proprie, dar există şi o porţiune de plajă liberă, unde îţi poţi întinde prosopul.

Poți ajunge în Bibione cu ajutorul mașinii personale, cu trenul, cu autocarul sau cu avionul. Cele mai apropiate aeroporturi sunt în Veneția și Treviso, de unde trebuie să folosești autocarul pentru a ajunge în stațiune.

În interiorul stațiunii mijloacele de transport recomandate sunt bicicleta și mersul pe jos. Chiar dacă nu ai bicicletă proprie, există o multitudine de locuri din care poți să închiriezi una și să descoperi frumusețile naturale din jur.

Dacă îți place să fumezi, este important de știut că începând cu această vară fumatul este interzis pe plaja din Bibione.

Sursa: BunaDimineata.ro

Citste despre Destinatii de vacanta 2014

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *