Search
Generic filters
Exact matches only

Ce să te aștepți când te cazezi la 3 stele în Cluj

Locul unde te cazezi poate influența restul călătoriei tale. De aceea, este important să știi la ce să te aștepți când cauți un loc potrivit nevoilor sau bugetului tău. În Cluj, ca și în restul țării, normele de oferire a stelelor hoteliere sunt reglementate de legislația turismului și se bazează pe standardele europene. Iată deci care sunt cerințele minime pe care trebuie să le găsești când cauți o unitate de cazare 3 stele Cluj.

Facilități în unitate

România oferă stele hoteliere în funcție de serviciile oferite în unitatea de cazare, dar și în funcție de suprafața pusă la dispoziția clienților. În ceea ce privește facilitățile, o unitate de cazare de 3 stele trebuie să aibă acces la internet si telefon în cameră, angajați bilingvi, o recepție care trebuie să fie deschisă un minim de 14 ore într-o zi și un sistem de înregistrare al reclamațiilor. Pe lângă asta, oaspeții trebuie să aibă loc de depozitare al bagajelor și serviciu de bagaje.

Facilități în cameră

O cameră într-o unitate de cazare de 3 stele nu trebuie să aibă mai puțin de 13 metri pătrați, în care nu este inclusă baia. De asemenea, orice cameră trebuie să aibă oglindă, coș de gunoi, suport cu 3 prosoape, săpun și hârtie igienică în baie. O unitate de trei stele mai trebuie să aibă podeaua camerei acoperită cu mochetă și, pe lângă pat, să includă lenjerie de pat, noptieră, scaune sau fotolii, un dulap, veioză, pahare și TV. Totodată, trebuie să existe băutură oferită în cameră, iar în baie trebuie să existe gel de duș și uscător de păr.

Partea care face diferența vizibilă între diferitele unități de cazare este periodicitatea cu care se schimbă așternuturile. Astfel, la un hotel de 3 stele trebuie să fie schimbate așternuturile la fiecare 3 zile și prosoapele din baie o dată la două zile.

Totuși, ține minte că acestea sunt cerințe minime și că în funcție de unitatea de cazare pe care o alegi, poți avea servicii și facilități în plus, care pot influența prețul de închiriere al unei camere pe noapte.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *