Search
Generic filters
Exact matches only

După nuntă, răsfață-te la un hotel de 4 stele

Tu și partenerul tău urmează să aveți nunta în curând și deja ești un pachet de stres și nervi din cauza organizării. În plus toată lumea știe că nunta este făcută pentru invitați mai mult decât pentru miri. De aceea, după stresul și oboseala ce preced ceremonia, tu și partenerul de viață meritați puțin răsfăț. Iată câteva motive pentru care ar trebui să rezervați o cameră într-o unitate de cazare 4 stele Cluj după nunta voastră.

  1. Noaptea nunții

Există studii care confirmă că majoritatea mirilor sunt prea extenuați în noaptea nunții pentru a-și consuma mariajul. Indiferent de asta, e important ca după o zi de stat într-o rochie de câteva kilograme, o pereche de tocuri înalte sau un costum deloc confortabil, amândoi aveți nevoie de un pat comod și un răsfăț pe măsură.

  1. Room service

Probabil că în timpul nunții nu ați avut prea mult timp să mâncați între dansatul cu toată lumea, tăiatul tortului sau făcutul pozelor. După nuntă, vă puteți relaxa restul weekendului la un hotel care vă oferă opțiunea de a vă aduce room service. Pentru că după o zi în care ați avut contact cu peste 100 de persoane, vreți să petreceți o bucată bună de timp doar în doi. Practic puteți face de toate, fără ca măcar să părăsiți camera.

  1. Spa și masaj

Cum ziceam mai sus, tocurile acelea înalte ți-au distrus mai mult ca sigur picioarele și stresul te-a făcut să te încordezi peste tot. O zi de relaxare și masaj la Spa-ul hotelului, urmată de o sesiune de înot la piscină te vor revitaliza cu siguranță.

  1. Intimitate

Ca orice cuplu nou căsătorit, aveți nevoie de intimitate pentru a vă putea bucura unul de celălalt fără deranj. Asta e ceva mai greu de făcut dacă cineva sună la ușă din 5 în 5 minute. Cel mai bine e să vă retrageți într-un hotel care să vă ofere intimitatea și confortul necesar.

Desigur, acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru a alege să vă răsfățați împreună după nuntă și în funcție de preferințele și interesele voastre, mai mult ca sigur puteți găsi și alte motive de răsfăț.

foto

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *