Search
Generic filters
Exact matches only

Top firme de rent a car din Cluj Napoca

Mașina este un vehicul util atât în deplasarea pe distanțe scurte, prin oraș, cât și pentru distanțe lungi. În ultimii ani, firmele de închirieri mașini au cunoscut o adevărată expansiune, fiind mai comodă închirierea acestora, decât deplasarea pe distanțe lungi cu mașina personală.

Când îți alegi ce mașină închiriezi iei în considerare atât preferințele personale, cât și prețul acesteia. În Cluj-Napoca există mai multe firme care închiriază mașini, de la mașini economice la mașini de lux. Vom prezenta în continuare câteva dintre acestea.

1. 321Rent a Car

321Rent a Car este o firmă din Cluj-Napoca care oferă servicii de închirieri mașini de calitate, în două locații din oraș. Tarifele practicate de companie sunt accesibile oricărui buzunar. În plus, se pot negocia în funcție de perioada de închiriere. Dispun de un număr mare și variat de mașini, potrivite atât pentru distanțe lungi, cât și pentru călătorii scurte.

www.321rentacar.ro
Tel: +40 (743) 526 653
Adresa: str. Trotusului, nr. 1, Cluj Napoca
Email: 321rentacar@gmail.com
Vizitează pagina Google+ 321 rent a car cluj

2. TOP Rent a Car Cluj

TOP Rent a Car Cluj pune la dispoziția clienților cel mai diversificat parc auto de închirieri din oraș, având un număr de 160 de mașini noi. În ceea ce privește prețurile, acestea încep de la 10 euro/oră, flota auto fiind foarte diversificată. Oferă servicii 24/24 atât în Cluj, cât și în alte 3 județe din țară: Sibiu, Timișoara și București. În plus, predarea și preluarea este gratuită la oricare dintre sediile TOP Rent a Car.

Detalii:

Tel: +40 730 511 820
Site: http://www.masinideinchiriatcluj.com/

3. Autonom Rent a Car

Se poziționează pe piață ca fiind cea mai extinsă companie de mobilitate din România, având 3 de locații și peste 4000 de angajați. În ultimii ani s-a extins în afara țării, deschizându-și două sedii în Ungaria și Serbia. Firma are două locații în Cluj-Napoca. Prima se află la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca, iar a doua locație este pe strada Traian Moșoiu. Există și posibilitatea de a opta pentru șofer. Prețul este variabil, în funcție de zona dorită.

Adresa: Aeroportul Internațional Cluj-Napoca, Str. Traian Vuia, Nr. 149, Terminalul Sosiri

Detalii:
Str. Traian Moșoiu Nr. 16, Cluj-Napoca
Tel: +40 749.151.028

4. Bavaria Mobility

Cu o prezență de peste 15 ani în domeniul închirierilor auto, Bavaria Mobility se bucură de clienți fideli, acest lucru datorându-se profesionalismului cu care îi tratează pe fiecare în parte. Datorită parteneriatului pe care îl au cu Grupului Automobile Bavaria în România, flota auto de reînnoiește la fiecare 6 luni, clienții bucurându-se de cele mai noi modele din gama BMW. Aceștia dispun de sedii doar în trei locații: București, Otopeni și Timișoara, însă fac livrări și în afara acestor județe, în funcție de cerințele clienților.

Detalii:
Tel: +40 318.022.222

  1. PHP Rent a car

PHP Rent a car se situează pe primul loc în Cluj-Napoca în privința numărului de mașini închiriate, acest lucru datorându-se calității oferite și prețurilor avantajoase practicate (începând de la 15 euro). Mașinile se pot închiria atât pe termen scurt, cât și lung (până la 12 luni) din locații precum: Cluj, Baia Mare, Sibiu, Alba Iulia și Târgu Mureș.

Detalii:
Tel:  +40 752-012012

  1. SIXT rent a car România

Compania își desfășoară activitatea la nivel global, oferind servicii de închirieri auto în România și în alte 105 țări din întreaga lume. Oferă o gamă largă de beneficii clienților și mașini noi, flota fiind reînnoită odată la 3 luni.

Detalii:
Tel: +40 21 9400

Lista poate să continue, deoarece piața închirierilor de mașini este foarte mare. Pentru mai multe informații, poți accesa o listă cu companiile de tip rent a car  din site-ul CazareClujNapoca.ro

Sursa foto: shutterstock.com

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *