Search
Generic filters
Exact matches only

Cum îți poți petrece un weekend în Cluj-Napoca?

Cluj-Napoca este cel de-al doilea oraș ca mărime din România, după capitala București. Este știut deja faptul că este un oraș mereu tânăr, principalele motive fiind acelea că aici se află unul dintre cele mai mari centre universitare din țară.

Universități publice sau private de renume internațional își au sediul aici motiv pentru care orașul oferă foarte multe oportunități de dezvoltare personală și profesională pentru tineri, în toate domeniile, Clujul fiind numit „Silicon Valley de România”.

Fiind un oraș universitar care dorește să atragă cât mai mulți tineri, Clujul oferă o mulțime de oportunități de petrecere a timpului liber, de la activități și evenimente sportive până la nopți petrecute alături de prieteni în cluburile din oraș.

Dacă ați rămas în weekend în oraș și nu știți ce să faceți sau nu cunoaște încă bine orașul pentru că v-ați mutat de curând, iată câteva sugestii.

Dimineața puteți face puțină mișcare. Clujul are numeroase parcuri și spații verzi în care puteți să alergați sau să faceți diverse exerciții, astfel vă veți umple de energie pentru întreaga zi. Cu această ocazie puteți admira și peisajul. Seara puteți reveni în parcuri pentru a face o plimbare împreună cu prietenii. Apusul se vede la fel de frumos ca și răsăritul printre crengile copacilor.

O altă variantă ar fi ca dimineața să luați micul dejun în oraș. Un avantaj al faptului că orașul este un centru universitar este faptul că aici se găsesc numeroase localuri. Cred că oricare dintre noi își permite să ia micul dejun în oraș cel puțin o dată pe săptămână, iar cafenele din centrul orașului sunt foarte căutate pentru acest lucru. Vara vă recomand terasele din centrul istoric al orașului atât pentru calitatea serviciilor, cât și pentru peisajul din jur.

Un alt lucru pe care l-ați putea face în weekend este să mergeți la shopping. Aici există trei mari centre comerciale în care se regăsesc numeroase branduri de renume internațional, pe diverse domenii de activitate. Dacă nu sunteți un fan al centrelor comerciale puteți lua orașul la pas pentru a putea vizita magazinele mici.

De asemenea, dacă vă doriți o zi mai relaxantă, puteți merge la un film într-unul dinte cele trei cinematografe mari din oraș unde puteți opta fie pentru filme în format clasic, fie pentru filme în format 3D.

Iar dacă seara v-a mai rămas energie puteți merge, împreună cu prietenii, la un eveniment sportiv, la un concert sau puteți ieși la dans într-un club.

Pentru transport, puteți alege mijloacele de transport în comun, taxiul sau rent a car. cel mai simplu mod de a găsi o mașină de închiriat ieftină este să căutați pe motoarele de căutare: rent a car cluj ieftin.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *