Search
Generic filters
Exact matches only

Costa Brava, Spania

Ți-ar plăcea să petreci câteva dimineți din această vară în Catalunia? Să te trezești lângă Barcelona și să te bronzezi pe plaje cu nisip auriu? Atunci, Costa Brava este destinația perfectă pentru tine. Este o zonă complexă, diversă, cu peisaje spectaculoase, multă vegetație mediteraneeană, ape albastre și multe atracții turistice care îți vor capta întreaga atenție.

Obiective turistice

  • Muzeul Arqueologia
  • Begur
  • Empuries (Ampurias)
  • Cadaques
  • Villa Vella Enceinte

Timp liber

Sporturile acvatice sunt la mare căutare în Costa Brava. Există chiar și Clubul Nautic, care asigură turiștilor mai multe activități pe apă, printre care surfing, înot, windsurfing, snorkeling, scufundări etc. Mai poți alege să vizitezi zona prin plimbări pe cont propriu sau folosind excursiile organizate în regiune.

Viață de noapte

În toate stațiunile din Costa Brava viața de noapte este animată, activă și plină de distracție. Mulțimea de cluburi și baruri pe care le vei găsi de-a lungul acestei zone te vor captiva cu muzică tradițională spaniolă, dar și cu ritmuri internaționale.

Gastronomie

Deoarece bucătăria spaniolă este faimoasă pentru mâncărurile sale tradiționale, restaurantele din zonă sunt foarte căutate de către toți turiștii străini care vor să se delecteze cu o cină minunată. Toate stațiunile din Costa Brava sunt pline de asemenea restaurante, iar opțiunile în ceea ce privește mâncarea sunt foarte numeroase.

Informații utile

Cel mai frecvent utilizat mijloc de transport este avionul. Se aterizează pe aeroportul din Barcelona, de unde se asigură transportul cu autocarul către hotelul ales. Călătoria aceasta durează aproximativ o oră, în funcție de distanța până la destinație.

Sezonul turistic începe în aprilie și se încheie spre sfârșitul lunii octombrie. În timpul verii temperaturile ajung la 36 de grade Celsius, astfel încât turiștii care nu suportă căldura puternică pot vizita Costa Brava în aprilie-mai sau septembrie-octombrie.

Cel mai rapid și mai comod mijloc de transport în interiorul stațiunilor o reprezintă taxiurile. Poți alege și autobuzele care fac legătura între stațiuni sau chiar și trenul pentru a ajunge la Barcelona.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *