Search
Generic filters
Exact matches only

Călătoria din Spania spre România

Ne aflăm în perioada concediilor, una dintre cele mai aglomerate perioade ale anului pentru granițele țării, având în vedere că majoritatea românilor plecați în străinătate la muncă aleg să îți petreacă vacanța în țară, alături de cei dragi. Printre locurile în care românii au emigrat se numără și Spania, astfel că e absolut normal ca în perioada concediilor să existe un trafic mai mare pe ruta de călătorie Spania – România. Știi deja care sunt metodele de a călători pe această rută, astfel că, dacă și tu te numeri printre românii care se întorc din Spania, te invit să citești puțin despre care este cea mai eficientă metodă de a călători – avionul.

Cu avionul câștigi timp

Bineînțeles, cel mai evident argument pro al călătoriei cu avionul de la o destinație la alta este rapiditatea. Când ai un număr limitat de zile libere, mai mult ca sigur nu vrei să pierzi două zile întregi pe drum. Astfel, o cursă de 2-3 ore cu avionul îți poate diminua semnificativ timpul de călătorie. Partea proastă este că orașele din România care deservesc un aeroport și care au o cursă de legătură între Spania și România sunt puține. Nu-ți fă probleme însă, există o soluție și pentru această problemă. Spre exemplu, o persoană care aterizează pe aeroportul din Cluj-Napoca, poate opta pentru rezervarea unei mașini de închiriat Cluj pentru românii din Spania. Din aeroport, el poate pleca spre destinația sa finală, iar mașina îl va ajuta pe tot parcursul concediului său în țară, iar apoi o va returna când se întoarce.

Preț modic per zbor

Din fericire, prețul unui bilet de avion a scăzut considerabil în ultimii ani. Din acest motiv, nu este o diferență prea mare de preț între o călătorie cu avionul și una cu autocarul, însă când vine vorba de confort, diferența este extrem de vizibilă.

Prin urmare, trebuie să analizezi care este cel mai convenabil mijloc de călătorie pentru tine și să pui în balanță cât de mult ți se potrivește mijlocul de transport ales. Spre exemplu, dacă vrei să vii acasă cu ceva mai multe cadouri pentru familie, va trebui să iei în considerare limita de kilograme la bagajele de pe avion, iar din acest punct de vedere, s-ar putea să îți fie mai rentabil să călătorești cu autocarul sau mașina personală.

Sursa foto: © Pavel Losevsky | Dreamstime.com

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *