Search
Generic filters
Exact matches only

Costa de Caparica & Estoril, Portugalia

Ți-ar plăcea să-ți petreci concediul în Portugalia? Alege atunci una dintre stațiunile Costa de Caparica și Estoril, două destinații turistice de la malul mării, din apropierea Lisabonei. Costa de Caparica este un fost sat de pescari transformat într-o stațiune vizitată în principal de cei care locuiesc în Lisabona. Frumusețea acestei stațiuni este dată de cei 30 de kilometri de plajă de care dispune.

Obiective turistice

  • Sfarsitul Europei
  • Parcul din Estoril
  • Cazinoul din Estoril
  • Lisabona
  • Praia da Rainha

Timp liber

Îți poți petrece timpul liber în apropierea Lisabonei vizitând numeroasele obiective turistice din oraș sau din jurul acestuia, implicându-te în sporturi acvatice sau pur și simplu petrecând cu cei dragi timpul pe plajă. Un lucru important de menționat este faptul că Estoril este unul dintre cele mai cunoscute locuri din lume pentru terenurile de golf de care dispune. Așadar, dacă te pasionează acest sport sau dacă vrei să înveți, ai venit în locul potrivit.

Viață de noapte

Cluburile, barurile, restaurantele și cafenelele sunt ultimele lucruri care lipsesc din cele două stațiuni. Indiferent de zona aleasă, aici vei găsi exact atmosfera pe care o cauți. Doritorii pot chiar să meargă până în Lisabona pentru o noapte de distracție.

Gastronomie

Specialitățile de pe coasta Portugaliei sunt peștii și creveții, foarte des întâlnite în restaurantele celor două stațiuni. Poți savura aceste delicatese alături de unul dintre vinurile de calitate superioară portugheze.

Informații utile

Cel mai apropiat aeroport este cel din Lisabona, unde vei ateriza dacă vrei să folosești avionul pentru a ajunge în una dintre cele două stațiuni.

Distanța dintre cele două stațiuni și Lisabona poate fi acoperită cu trenul în aproximativ 30 de minute.

Dacă vrei să vizitezi Estoril pentru terenurile și turneele de golf ar trebui să iei în calcul sfârșitul primăverii, deoarece vara este foarte cald pentru această activitate. De altfel, sfârșitul primăverii este perioada din an perfectă pentru vizitarea ambelor stațiuni, datorită prețurilor scăzute și vremii deosebit de frumoase.

Sursa: BunaDimineata.ro

Citeşte despre Destinaţii de vacanţă 2014

Citeşte despre Destinaţii de vacanţă 2014
Citeşte despre Destinaţii de vacanţă 2014
Citeşte despre Destinaţii de vacanţă 2014
Citeşte despre Destinaţii de vacanţă 2014

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *