Search
Generic filters
Exact matches only

De ce să alegi o cazare care permite autogospodărirea

Majoritatea dintre noi se așteaptă ca atunci când se cazează într-un hotel sau o pensiune, să fie tratați special sau răsfățați de către cei care lucrează acolo, iar în cazul în care acest lucru nu se întâmplă, plecăm dezamăgiți. Dacă și tu gândești așa, continuă să citești, pentru că în acest articol îmi propun să îți schimb puțin așteptările. Iată deci, câteva motive pentru care să alegi o unitate de cazare care permite autogospodăriea:

Costă mai puțin

O astfel de unitate de cazare costă semnificativ mai puțin decât una în care există câte un om pentru fiecare operațiune. Asta pentru că, în cazul din urmă, salariile celor angajați să facă respectivul serviciu sunt incluse în prețul camerei, pentru a putea fi achitate la timp. Asta înseamnă că, atunci când faci tu singur acele servicii, nu mai scoți bani din buzunar pentru ca cineva să te ajute sau să te servească într-un anumit fel.

E mai personal

Atunci când poți să îți faci tu anumite obiceiuri, chiar și atunci când ești în deplasare, ai o comoditate de care nu beneficiezi în alte situații. Un astfel de caz este și cel al unei persoane care are nevoie de o dietă specială. Presupunând că urmezi un regim alimentar strict, nu îți vei putea lua micul de3jun la un restaurant care acomodează cu greu cazuri speciale. Cu toate acestea, atunci când ai acces la o bucătărie, poți să îți prepari mesele după gustul și nevoile tale. Spre exemplu, atunci când călătorești în Cluj, cazează-te la o pensiune 2 stele Cluj, unde ai acces la o bucătărie. Astfel, vei putea să îți prepari singură micul dejun special pentru dieta ta, fără să plătești o avere pentru acesta sau fără să riști să nu îți placă rezultatul. În plus, există șanse să interacționezi mai mult cu restul oaspeților, decât ai face-o în mod obișnuit.

E mai „acasă”

Știi sentimentul acela pe care îl ai într-o zonă nouă? Atunci când simți că nu aparții, că nu cunoști nimic și pe nimeni și că parcă ai vrea să ai ceva mai familiar la îndemână, cel mai bine e să optezi pentru un hotel sau o pensiune care permite autogospodărirea. În acest fel, vei reuși să devii mai confortabil în noile împrejurimi. Asta pentru că, în acest caz, familiaritatea vine din permisivitatea de a te plimba în diverse încăperi comune din clădire, cum ar fi bucătăria, baia sau o sufragerie numai bună pentru relaxare.

Nu-i așa că parcă, parcă, nu ți se mai pare atât de ciudată o pensiune care îți oferă astfel de servicii sau că părerea ta despre acesta s-a modificat?

Sursa foto: © Amabrao | Dreamstime.com

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *