Search
Generic filters
Exact matches only

La schii pe pârtia Arena Platos din Sibiu

Prezentare generală staţiune

Arena Platos este o staţiune de ski situată la 30 de km de Sibiu aflată la 1 km distanţă de staţiunea Păltiniş. Aceasta oferă pasionaţilor sporturilor de iarnă tunuri de zăpadă, nocturnă, apres ski bar, 4 instalaţii de transport pe cablu dar şi o şcoală de ski şi snowboard pentru cei care sunt începători la aceste sporturi. De asemenea puteţi închiria skiuri sau snowboarduri în cazul în care nu deţineţi unul.

Prezentare pârtiide ski

În ceea ce priveşte pârtiile, staţiunea Arena Platos dispune de 9 părţii de dificultăţi diferite. Cea mai mică pârtie este Baby Ski care are o lungime de doar 50 de metri fiind dedicată copiilor.

Pârtia Arena are o lungime de 240 de metri şi o diferenţă de nivel de 35 de metri. Capacitatea de transport cu teleschiul este de 500 de persoane pe oră.

Următoarea pârtie ca dimensiune este pârtia Platos. Aceasta are o lungime de 520 de metri şi se afla la o diferenţă de nivel de 75 de metri. Aici capacitatea de transport este de 1200 de persoane pe oră.  Avem apoi două pârtii cu dimensiuni de 600 de metri. Pârtia Panorama Sibiului şi Pârtia Panorama Poplacii se afla la o diferenţă de nivel de 100 de metri iar capacitatea de transport este şi ea la fel de 1200 de persoane pe oră.

Cea mai lungă pârtie este Pârtia Soarelui care are 0 lungime de 640 de metri şi o diferenţă de nivel de 75 de metri.

Pe lângă pârtiile menţionate mai sus avem la dispoziţie şi o pârtie pentru săniuţe precum şi pârtii pentru şcoala de ski şi pentru Fun Park.

Modalităţi de transport

Pe timp de iarnă, transportul este asigurat de către un schibus care oferă transport zilnic pe ruta Sibiu, Răşinari, Arena Platos, Păltiniş şi retur.

Posibilităţi de cazare

Pentru 450 de lei, Arena Platos oferă cazare timp de 5 nopţi precum şi cursuri de ski timp de 3 ore pe zi. Pentru copii sub 6 ani preţul este cu 50% mai ieftin. Pachetul este valabil pentru luna Ianuarie în zilele cuprinse între 5 – 10, 12 – 17 şi 26 31 precum şi pentru luna februarie între 09 – 14, 16 – 21 şi 23 – 28.

Timp liber

În timpul liber putem participa la evenimentele organizate aici dar ne putem înscrie şi la taberele disponibile.

Sursă:  arenaplatos.ro

 

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *