Search
Generic filters
Exact matches only

Maldive, Oceanul Indian

Dacă vrei să-ți petreci vacanța în mijlocul unui paradis acvatic, dacă dorești să te trezești dimineața în soarele și briza Oceanului Indian și să te bronzezi pe plajele cu nisip fin, Maldive este destinația perfectă pentru tine. Arhipelagul este compus din mai multe insule superbe formate din corali care îți oferă nenumărate opțiuni pentru petrecerea timpului liber și pentru relaxare.

Obiective turistice

  • Insula Makunudhoo
  • Muzeul Național
  • Moscheea Huskuru Miskiiy
  • Palatul Mulee Aage
  • Piața Jumhooree

Timp liber

Cele mai interesante activități pe care le poți face aici sunt croazierele în care poți urmări balenele și definii, plimbările cu submarinul printre atoli, zborurile cu hidroavinul, snorkeling și scuba-diving.

Viață de noapte

Distracția se încinge în fiecare seară în cluburile, barurile dar și pe plajele din Maldive. Muzica tradițională sau ritmurile internaționale îi țin ocupați pe turiști până în zorii zilei. Mai poți alege nopți relaxante în diferite restaurante sau momente romantice la un cocktail pe plajă.

Gastronomie

Fructele de mare sunt foarte apreciate de către turiștii care ajung în acest paradis al sporturilor acvatice și al varietății speciilor de pește. Restaurantele tradiționale sunt foarte numeroase și oferă nenumărate opțiuni în ceea ce privește gastronomia, la prețuri foarte bune.

Informații utile

În Maldive poți alege dintre următoarele insule: Komandoo, Kuredu, Cacao Palm, Meeru, Rangali, Makunudhoo.

Vârful sezonului călduros în Maldive este în perioada Decembrie-Aprilie, aceasta fiind și cea mai aglomerată perioadă a anului, când stațiunile sunt pline și prețurile ridicate.

Populația musulmană nu tolerează nuditatea sau hainele revelatoare în public, iar majoritatea localnicilor locuiesc în localități izolate, departe de turiști. Atunci când intri într-o moschee, acoperă-ți picioarele și corpul, nu însă gâtul și fața.

Poți ajunge în Maldive cel mai rapid și mai ușor cu avionul, iar aeroportul de pe insulă se află în Male, capitala insulei.

Sursa: Bunadimineata.ro

Citeste despre Destinatii de vacanta 2014

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *