Search
Generic filters
Exact matches only

Sardinia, Italia

Pe lângă frumusețile inagalabile ale acestei insule, obiectivele turistice și plajele impecabile cu nisip alb, trebuie să știi că sardinienii sunt vestiți pentru ospitalitatea de care dau dovadă. Pe scurt, Sardinia are toate ingredientele pentru o vacanță perfectă.

Obiective turistice

  •     Cagliari
  •     Coasta de Smarald
  •     Cala Gonone
  •     Muntii Gennargentu
  •     Nuraghi
  •     Alghero

Timp liber

Sardinia are grijă să nu își plictisească niciodată turiștii. Așadar, vei avea ocazia să încerci o multitudine de activități, printre care menționăm navigarea, golful, surfingul, excursiile cu barca cu motor, scufundările, cățărări, plimbări cu bicicleta, călăria și excursiile culturale în care vei descoperi frumusețile naturale ale insulei.

Viața de noapte

Cele mai multe cluburi, baruri și restaurante se află în zona Corso Vittorio Emanuele din Cagliari. Dacă ești stilul petrecăreț, aici vei găsi cu siguranță atmosfera pe care o cauți în cluburile și barurile în care distracția ține până la ziuă.

Gastronomie

În Sardinia există nenumărate restaurante și cafenele tradiționale unde poți să guști din bucatele și preparatele autohtone, dar și internaționale.Cele mai multe restaurante se află în Cagliari, dar nicăieri pe insulă nu vei duce lipsă de opțiuni în ceea ce privește masa.

Informații utile

Sardinia are trei aeroporturi importante: Cagliari în partea de sud, Olbia în partea de nord-est și Alghero în nord-vest.

În interiorul insulei, transportul este asigurat de către rețeaua de autobuze care atinge chiar și cele mai mici sate și localități. Trebuie să cumperi bilete înainte de călătorie de la ghișee, magazine sau baruri din apropiere.

Atunci când pleci din Sardinia nu poți lua cu tine următoarele lucruri: carne de porc, animale, minerale, nisip sau obiecte arheologice găsite pe insulă.

Sezonul turistic în Sardinia durează din aprilie până în octombrie. În afara acestei perioade, insula devine mult mai puțin aglomerată și este perioada perfectă pentru cei care doresc să exploreze munții din zonă.

Sursa: BunaDimineata.ro

Citeşte despre Desitinaţii de vacanţă 2014

foto

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *