Search
Generic filters
Exact matches only

3 sfaturi pentru o călătorie cu mașina reușită

O călătorie cu mașina poate fi o experiență minunată atunci când ai oamenii potriviți lângă tine. De fapt, acesta este și unul dintre motivele pentru care mulți preferă încă să călătorească, chiar și pe distanțe mari, cu mașina personală. O astfel de excursie cu prietenii poate crea câteva amintiri amuzante, care să te facă să zâmbești peste ani. Ca acest lucru să se întâmple, însă, e nevoie ca drumul vostru să fie unul lin, nu aglomerat cu obstacole și probleme. Poți să te asiguri că asta se va întâmpla, dacă ții cont de următoarele sfaturi:

Trebuie să ai un cauciuc de rezervă

Să faci o pană de cauciuc în drum spre mare poate face parte dintr-o poveste amuzantă, însă doar dacă problema e remediată cât mai curând. Asta pentru că nu e plăcut să pierzi timp prețios gândindu-te cum să remediezi problema cât mai rapid. Atunci când ai un cauciuc de rezervă, îl poți schimba pe cel stricat într-un timp foarte scurt, iar apoi îți poți continua drumul fără probleme.

Notează-ți numere de contact de la firme de tractare

Păstrează în vedere ruta pe care o vei lua către destinația ta și notează-ți câteva numere de telefon de la companii de tractare auto din orașele prin care treci. În cel mai bun caz, legea lui Murphy va avea efect și nu vei avea nevoie să le folosești. În cel mai rău caz, vei avea nevoie de ele, însă vei fi pregătit și nu vei dispera căutând o astfel de companie, într-un oraș necunoscut. Ține minte că ai putea avea nevoie de un astfel de serviciu în mai multe situații: dacă rămâi fără combustibil (deși este preferabil să te asiguri că îți ajunge să parcurgi drumul), dacă ești implicat într-un accident (chiar și dacă e unul minor) sau dacă mașina ta refuză, dintr-o dată, să pornească.

Păstrează o hartă fizică

GPS-ul și hărțile de pe internet sunt minunate! E foarte ușor să le folosești și fac o treabă bună în a te duce la destinație. Totuși, dacă îți moare bateria? Dacă îți pierzi telefonul? Astfel de lucruri se întâmplă, iar pentru asemenea momente e o idee bună să păstrezi în torpedo. Crede-mă că te vei bucura să o ai acolo dacă rămâi fără baterie la telefon.

Tu ce sfaturi ai pentru o călătorie cu mașina reușită?

Sursa foto: © Gstockstudio1 | Dreamstime.com

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *