Search
Generic filters
Exact matches only

3 motive pentru care să călătorești într-o mașină închiriată

Pentru majoritatea oamenilor, cel mai important aspect al unei călătorii este cazarea. Acest lucru este absolut normal, însă nu este singurul aspect care ar trebui să fie considerat extrem de important. La fel de important este și modul în care călătorești spre destinație și înapoi. Mijlocul de transport pe care îl alegi, atunci când pleci într-o călătorie, este cel care poate da tonul întregii tale călătorii. În acest sens, îți expunem trei motive pentru care este recomandat să călătorești cu o mașină închiriată.

  1. Faci călătoria în ritmul tău

Cel mai plăcut lucru atunci când te folosești de o mașină închiriată pentru a călători este faptul că poți să călătorești în ritmul tău, fără să depinzi de un program fix, stabilit de altcineva. Astfel, poți porni spre drum la orice oră din zi sau din noapte, poți face exact atâtea opriri câte vrei și, mai mult decât atât, unde vrei tu. Asta înseamnă că dacă ți se face foame pe drum și vezi un restaurant pe care vrei să-l încerci, poți face asta. În plus, poți petrece atât timp cât vrei savurând masa.

  1. Ajungi să economisești bani

O mașină închiriată poate să te coste destul de puțin în comparație cu alte mijloace de transport. Ține minte că această opțiune devine cu atât mai rentabilă, cu cât închiriezi automobilul pentru mai multe zile. Așadar, dacă ai nevoie să călătorești pentru o perioadă mai îndelungată de timp, cum ar fi două sau trei săptămâni, vei ieși mult mai ieftin cu închirierea unui vehicul decât dacă ai călători pentru două sau trei zile. Totodată, distanța pe care o ai de parcurs este și ea decisivă în ceea ce privește prețul transportului.

  1. Nu uzezi mașina personală

Pentru cei care preferă să călătorească cu mașina, opțiunea de a închiria este cea mai fericită, datorită faptului că, folosind un automobil închiriat, nu vor uza mașina personală. Dacă și tu faci parte din această categorie, ia în considerare faptul că orice element de uzură pe care îl faci pe mașina personală te poate costa. În schimb, atunci când conduci o mașină închiriată, tariful include și o oarecare marjă de uzură a mașinii (și indicatorul kilometrajului, care este în creștere). Desigur, tariful de închiriere nu include și eventualele daune pe care le-ai putea provoca unei mașini, dar indiferent de situație, balanța se înclină în favoarea  unui vehicul închiriat.

Sursă foto: © Seoterra | Dreamstime.com

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *