Search
Generic filters
Exact matches only

Calatoresc cu copiii

Pentru multi a calatori este un mod de a trai. Tot timpul in cautarea unor noi locuri si zone turistice pe care nu le-ai vazut, pe care vrei sa le descoperi si dupa ce ajungi sa le savurezi, constati ca mai sunt si altele mult mai spectaculoase si mai impresionante.

Totul decurge intr-un ritm care intra intr-un fel de rutina, in care reusesti sa incluzi si partenerul tau de viata, sa simta si sa-si doreasca aceleasi lucruri ca si tine.

La un moment dat lucrurile se schimba brusc, din momentul in care in cuplu apare un copil sau mai multi. Nu mai ai aceeasi disponibilitate de a calatori, iar ritmul de a calatori incepe sa incetinesca.

E clar ca prioritatile tale se schimba, iar in gandurile tale in loc de calatorii, vacante, destinatii exotice apar carucioare pentru copii , scutece, ore de mese si alte probleme ce trebuie rezolvate.

Si totusi, de ce sa renunti la o pasiune, la un hobby care iti da atat de multa satisfactie? Chiar si daca copilul tau nu are o varsta de 7-8 ani, tot poti sa mergi cu el in vacanta, sa-i transmiti pasiunea ta calatorind cu masina. Pentru protectia lui poti sa alegi nenumaratele modele de scaune auto copii, care vor da siguranta si confort copilului, dar si tie ca si sofer.

In plus este indicat sa calatoresti cu familia, sa iti educi copilul de mic in acest sens, pentru a putea vedea diferentele de culturi si civilizatii. De exemplu, familiile tinere de francezi sunt recunoscute pentru ca isi plimba copiii cu ei peste tot, si ii lasa singuri sa descopere locurile in care merg impreuna cu familia.

In concluzie, o pasiune poate fi dusa mai departe indiferent de problemele si hatisurile prin care viata te poarta de-a lungul ei, trebuie dor sa-ti doresti si sa cauti solutii.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *