Cluj-Napoca este unul dintre cele mai importante orașe din România și, mai mult decât atât, el se află în fruntea clasamentului pentru cele mai scumpe orașe din țară. Asta face ca Clujul să fie foarte căutat ca destinație de călătorii. Indiferent că vii în oraș într-o călătorie de afaceri, de plăcere sau chiar de nevoie, descoperă, în cele ce urmează, tot ce trebuie să știi despre unitățile de cazare din oraș.

Există o unitate de cazare pentru orice buzunar

Deși Clujul este considerat un oraș scump, există o unitate de cazare pentru fiecare buzunar. Astfel, dacă ai nevoie să te cazezi în oraș pentru o noapte, dar nu ai un buget prea mare, nu trebuie să-ți faci griji. Poți alege orice pensiune 2 stele Cluj și suntem convinși că ți se va părea rentabil și confortabil în același timp.

Orașul e împânzit cu pensiuni și hoteluri

Poți opta să te cazezi în orice zonă a orașului ai nevoie, pentru că, deși este un oraș destul de mare, există hoteluri și pensiuni în fiecare parte a acestuia. Poate preferi o zonă mai liniștită sau îți place centrul agitat, poate preferi o anumită zonă care îți este mai aproape de ceea ce ai nevoie să faci în Cluj, indiferent de situație, vei găsi o unitate de cazare care să te satisfacă.

Majoritatea hotelurilor au parcare

Un avantaj major pentru cei care vin în Cluj-Napoca cu mașina, parcarea gratuită este oferită clienților de majoritatea unităților de cazare din oraș. Astfel, nu trebuie să îți faci griji că nu vei avea unde să îți parchezi mașina sau că va fi la distanță prea mare de tine.

Transportul în comun are conexiuni bune

În cazul în care nu vii cu mașina personală, poți oricând să te bazezi pe transportul în comun, care are conexiuni și linii diverse în tot orașul. Astfel, indiferent de zona din oraș în care te afli, vei avea opțiunea de a călători spre centrul Clujului cu un autobuz sau un troleibuz. Acest aspect este important pentru acei călători care preferă să se cazeze în unitățile de cazare amplasate în cartiere sau în zone mai puțin accesibile.

 Sursa foto: © Dmitry Kalinovsky | Dreamstime.com