Search
Generic filters
Exact matches only

Cum arata Litoralul Romanesc inainte de sezon ?

Dupa cum se vede, anul acesta sezonul estival incepe mai greu pe litoralul romanesc. Dupa un 1 Mai frumos cu o caldura de ziceai ca “gata, a venit vara pe noi” , se pare ca de 2 saptamani vremea s-a schimbat si se mentine rece cu ploi abundente. Am avut ocazia sa ajung pe Litoralul Romanesc tocmai in aceasta perioada cand soarele este mai scump la vedere, iar turistii sunt rari, desi e sfarsitul lunii Mai. Costinestiul – statiunea nimanui  Este pentru prima data in viata mea cand am avut ocazia sa ajung in Costinesti si sa fie o liniste “infernala”, cu plaja libera cat vezi cu ochii, si totul inchis. Plaja era ceva mai curata fata de o dimineata la un rasarit de soare, cand de obicei se vede dezastrul ce a fost peste noapte, iar de cluburi nu mai vorbesc

Constanta sub ape Una dintre cele mai mari furtuni pe care am prins-o intr-un oras, a fost in Constanta. Asa ape eu nu am mai vazut in nici un alt oras prin care m-a prins furtuni sau ploi abundente. Apa curgea din toate partile, strazi pline cu apa ce in unele locuri ajungea pana la oglinile masinilor parcare (pacat ca nu am reusit sa fac o poza) , pe scurt haos total !

Bulevardul Mamai ziceai ca e un fluviu, in care au ajuns masini ce se urca pe trotoare sau pe spatii verzi sa fie ceva mai sus fata de cursul apei.

Cazare pe Litoral Desi programul “litoralul pentru toti” este in plina desfasurare, si locurile de cazare pe litoral au un pret de la 50 lei /camera dubla pe noapte in vila de 2-3 stele, fata de cel putin 100-120/ noapte in sezon, datorita vremii litoralul e gol. P.s.: eu m-am cazat la Vila Blue Lagoone din Eforie Nord , o vila superba la circa 500 m de la intrarea in Eforie Nord. Conditii de calitate, iar despre proprietari … tot respectul !

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *