Search
Generic filters
Exact matches only

Greșeli pe care le faci într-o călătorie de afaceri

Deplasările în interes de serviciu devin un lucru din ce în ce mai comun, pe măsură ce majoritatea domeniilor se dezvoltă în direcția globalizării. Este foarte probabil ca tu să fi mers într-o călătorie de afaceri în ultima perioadă. Iar dacă ai fost, cu siguranță ai avut lucruri care nu au mers bine. De aceea, trebuie să știi că există câteva greșeli pe care poate le-ai făcut chiar tu într-o călătorie de afaceri. Dacă încă nu a fost necesar să călătorești, suntem convinși că acest lucru va deveni indispensabil peste o anumită perioadă. Îți recomandăm să citești în continuare, ca să te asiguri că nu vei face aceste greșeli atunci când va fi cazul.

Rezervarea cazării în ultimul moment

Una dintre cele mai grave greșeli pe care le poți face este să amâni rezervarea cazării în ultimul moment posibil. Asta pentru că, atunci când vrei să faci rezervare pentru o perioadă foarte apropiată, este foarte probabil ca cele mai bune camere sunt deja ocupate. Este foarte posibil ca tot ceea ce mai găsești disponibil să nu se plieze pe nevoile tale în acea călătorie sau să depășească mult bugetul tău de afaceri. Spre exemplu, dacă urmează să pleci la Cluj într-o călătorie de afaceri, alege o pensiune 4 stele Cluj și rezervă camera din timp, ca să te asiguri că vei avea tot ce ai nevoie pentru a lucra și a te odihni după drumul lung.

Uiți de micul dejun

Atunci când rezervi unitatea de cazare la care vei sta, asigură-te că ai micul dejun inclus. Altfel, s-ar putea să te trezești că ești în întârziere căutând un loc în oraș de unde să cumperi o cafea și un croasant. Partea bună e că micul dejun este disponibil și în unele pensiuni care nu au restaurante. În schimb, prânzul și cina le vei servi în oraș, de cele mai multe ori.

Nu listezi documentele în avans

O altă greșeală făcută mai des decât ai crede este să uiți să listezi documentele de care ai nevoie. Mulți călători de afaceri se bazează pe „voi găsi eu un xerox unde să listez ce am nevoie” însă nu e întotdeauna așa, din diverse motive. Dacă poți, scoate la imprimantă tot ce ai nevoie. Dacă nu, asigură-te că locul în care te cazezi pune la dispoziția oaspeților și o multifuncțională de care să te poți folosi fără stres.

În cele din urmă, greșelile sunt cele care ne fac să evoluăm, însă, atunci când plecăm într-o călătorie unde e nevoie să părem cât mai profesioniști, e necesar să ne asigurăm că cea mai mare parte a acestor greșeli și probleme nu apar.

Sursa foto: © Opolja | Dreamstime.com

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *