Search
Generic filters
Exact matches only

De ce să aterizezi pe un aeroport mai mic

Destinațiile de vacanță îndepărtate devin din ce în ce mai accesibile datorită conexiunilor prin zborul cu avionul. Datorită acestui lucru, traficul aerian devine din ce în ce mai intens, iar aeroporturile din marile orașe, tot mai aglomerate. Soluții există, însă. De aceea, în cele ce urmează îți voi expune doar câteva motive pentru care îți recomand să alegi ca destinație un aeroport mic, în defavoarea celor mari și cunoscute.

Costuri mai mici

Indiferent de compania aeriană cu care alegi să zbori, un aeroport mai mic implică costuri mai puține, deci și prețul biletului va putea fi ceva mai mic. În plus, pot exista unele servicii efectuate gratuit, față de aeroporturile mari unde acestea sunt efectuate contra cost. Check in-ul la ghișeu poate fi un astfel de exemplu.

Priveliște pe drum

Aeroporturile de mici dimensiuni sunt, de obicei, amplasate la marginea orașului sau în orășele apropiate de un centru turistic important. Astfel, deplasarea către destinația ta finală îți poate oferi câteva lucruri interesante de trecut pe lista obiectivelor turistice pe care vrei să le vizitezi în timpul șederii tale în zonă. Indiferent dacă te deplasezi cu autobuzul sau închiriezi o mașină, cel puțin ai oportunitatea să admiri priveliștea, înainte să intri în agitația orașului.

Posibilitatea de a fi mai aproape de destinația finală

Uneori, destinația finală spre care zbori nu este un oraș mare. De fapt, de multe ori, distanța de la aeroportul mare și până la destinația ta finală poate fi mai mare decât distanța de la un aeroport mai mic și locul unde trebuie să ajungi. Încearcă să iei acest aspect în considerare atunci când alegi aeroportul pe care trebuie să aterizezi, indiferent dacă mergi în vacanță sau într-o călătorie de muncă.

În cele din urmă, am putea spune că totul ține de preferințe, de rutele disponibile pe fiecare aeroport și de destinația finală, însă te sfătuiesc să îți evaluezi bine opțiunile pe care le ai la dispoziție înainte să achiziționezi biletul de avion. Ține în vizor și concesiile pe care ești pregătit să le faci pentru a economisi câțiva bani și totul va fi bine.

Sursa foto:  © Robwilson39 | Dreamstime.com

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *