Search
Generic filters
Exact matches only

Descoperă Saalbach Hinterglemm – Landul Salzburg, Austria

Munţii din Saalbach Hinterglemm sunt atracţia numărul 1 a regiunii, caracterizaţi prin pajiști extinse și crestele înverzite ale Pinzgauer Grasberge. Valea Glemm, pe de altă parte, este apreciată pentru peisajele pitorești oferite de vârfurile semeţe ale Alpilor din zona Kitzbuhel, o provocare pentru alpiniștii pasionaţi. Ascensiunea unui asemenea pisc golaș, într-un decor natural accidentat, izolat de restul lumii, este încununarea eforturilor unui alpinist desăvârșit. Acest sentiment de libertate și dorinţă de viaţă îi așteaptă pe căţărătorii vârfurilor din jurul Saalbach Hinterglemm.

Atât Tirol, cât și Salzburgerland, oferă oportunităţi fantastice de a vă bucura de viaţa alpină. Majoritatea pârtiilor se găsesc în partea de sud a landului Salzburg, acolo unde ariile dedicate în special schiului oferă condiţii excelente indiferent de nivelul tehnic al schiorilor, iar zăpada este garantată în fiecare an. Resortul Saalbach Hinterglemm oferă asemenea oportunităţi și reușește să atragă mulţimi colosale de turiști sezon de sezon, nu neapărat datorită condițiilor impecabile de schi, ci în principal atmosferei fantastice, de resort clasic austriac.

Telecabina ce urcă până la 1984 metri pe vârful Zwolfer, cel mai înalt dintre piscurile montane ale regiunii, se alătura telegondolei ce urcă pe Kohlmaiskopf, pe creasta nordică a regiunii Saalbach, pentru a furniza una din cele mai complete experienţe montane iubitorilor de zăpadă și mișcare în aer liber. Varietatea de pârtii este copleșitoare. Sunt 200 de kilometri de pârtii, iar cea mai lungă dintre acestea are 7 kilometri lungime. Există 63 de sisteme gen telecabină, din care 10 gondole și 16 telescaune. Cu toată abundenţa de pârtii clasice, există piste și pentru cross-country, localizate preponderent în partea nordică a văii.

Resortul localizat la 1.000 de metri altitudine, cu un maxim de 2.096 metri, pune la dispoziţia turiștilor numeroase centre de închiriere a echipamentelor de schi, împrăștiate în tot resortul. Saalbach-Hinterglemm se mândrește cu nu mai puţin de 10 școli reputate de schi, cu cei mai buni instructori, pentru toate vârstele și toate categoriile de dificultate.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *