Search
Generic filters
Exact matches only

Destinaţii de vacanţă care sunt ideal de vizitat toamna

Sezonul estival s-a incheiat, însă mulţi dintre noi nu am reuşit să mergem in vacanţă din diverse motive. Avantajul nostru, celor care au ratat vara, este legat de faptul că preţurile pachetelor turistice au scăzut simţitor. Pe langă acesta, mai există destinaţii de vacanţă care sunt ideal de vizitat toamna, mai ales că temperaturile nu coboară sub 25-26 grade.

Dintre destinaţiile recomandate pentru această perioadă a anului se numară:

1. Sharm El Sheikh, Egipt

Este fără îndoială una dintre cele mai frumoase destinații turistice din întreaga lume, indiferent de momentul din an în care alegi să o vizitezi. Te vei îndrăgosti de Sharm El Sheikh din Egipt cu primul pas pe care îl vei pune pe nisipul alb al plajelor splendide din zonă. Ofertele îți vor permite să vizitezi nenumărate obiective turistice, care includ Muntele Sinai, Parcul Național Ras Modammed, Naama Bay și Mănăstirea Sfânta Ecaterina.

<< Click aici pentru ofertele de toamnă din Sharm El Sheikh >>

2. Hurghada, Egipt

Hurghada este o altă splendidă stațiune egipteană, cu o multitudine de lucruri interesante de văzut, cu o apă cristalină și plaje care par desprinse din povești. La fel ca și în Sharm El Sheikh, în Hurghada se poate ajunge rapid cu ajutorul zborului charter. Nu uita că în Egipt apa are 27 de grade în octombrie-noiembrie, în timp ce temperatura aerului este de 30 de grade. Mai mult decât atât, vei avea parte de vreme perfectă de plajă pe toată durata iernii, deoarece temperatura apei nu scade sub 22 de grade Celsius. Hurghada este destinația perfectă pentru scuba-diving și snorkeling.

<< Click aici pentru ofertele de toamnă din Hurghada >>

3. Costa Brava, Spania

Octombrie-noiembrie este perioada perfectă pentru a vizita Costa Brava și – mai mult chiar – Barcelona. Orașul faimos al Spaniei se află foarte aproape de Costa Brava, amândouă locațiile fiind disponibile acum la prețuri mai mult decât accesibile. Dacă vrei o vacanță activă, Costa Brava este soluția perfectă. Barcelona poate fi vizitată pe tot parcursul anului și se află la doar o oră distanță de stațiune, iar legăturile cu trenul sunt extraordinare. Sezonul de plajă durează toată luna octombrie, cu temperaturi de 23 de grade în aer și 20 în apă.

<< Click aici pentru ofertele de toamnă din Costa Brava >>

4. Madeira, Portugalia

Dacă îți dorești o destinație exotică unde să te poți relaxa și scăpa complet pentru câteva zile de grijile cotidiene, Madeira este o opțiune pe care trebuie să o iei neapărat în calcul. Colțul de paradis portughez este una dintre cele  mai frumoase destinații turistice din Europa. Ofertele îți permit să beneficiezi de sezon de plajă și baie toată luna octombrie, cu o temperatură medie în aer de 23 de grade și în apă de 20 de grade. Vei găsi zboruri zilnice din București sau Budapesta.

<< Click aici pentru ofertele de toamnă din Madeira >> 

5. Cipru

În Cipru vei beneficia în luna octombrie de un sezon de plajă și baie excelent, cutemperaturi de 28 de grade în aer și de 25 în apă. În Cipru poți să zbori direct din București sau din Budapesta, beneficiind de tarife care încep de la 340 de euro de persoană, cu toate taxele incluse. Frumusețea acestei insule te va captiva cu siguranță, iar acest concediu cu siguranță se va afla în topul celor mai frumoase vacanțe din viața ta.

<< Click aici pentru ofertele de toamnă din Cipru >>

6. Costa del Sol, Spania

Spania are foarte multe destinații exotice frecventate de milioane de turiști în fiecare an, darCosta del Sol are o frumusețe care o plasează printre cele mai frumoase stațiuni nu doar din Spania, ci și din lume. În această toamnă poți beneficia de prețuri începând de la 515 euro/persoană pentru un sejur fabulos de 7 nopți, cu toate taxele incluse și cu zbor direct din București.

<< Click aici pentru ofertele de toamnă din Costa del Sol >>

7. Dubai

Dubai nu mai are nevoie de prezentare. Cu siguranță ai auzit de el și știi că este una dintre cele mai luxoase destinații turistice de pe glob. Tocmai de aceea, te vei bucura să afli că prețurile pentru Dubai au scăzut foarte mult în ultima perioadă, ocazie cu care îți poți îndeplini visul de a trăi câteva zile pe nisipul fierbinte al arabilor. Vei beneficia de sezonul de plajă și baie până la sfârșitul lunii noiembrie, cu temperaturi de 32 de grade în aer și 27 în apă.

<< Click aici pentru ofertele de toamnă din Dubai >>

8. Malta

Pe insulele acestui arhipelag spectaculos vei descoperi o zonă minunată în ceea ce privește peisajele și foarte interesantă în ceea ce privește trecutul său istoric. În Malta beneficiezi de sezonul de plajă și baie până la sfârșitul lunii octombrie, cu temperaturi medii de 24 de grade în aer și 22 în apă. Poți zbura direct din Budapesta sau București, iar tarifele încep de la 385 de euro de persoană pentru sejurul de 7 nopți, cu toate taxele incluse.

<< Click aici pentru ofertele de toamnă din Malta >>

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *