Search
Generic filters
Exact matches only

[Cluj] Găsește-ți vacanța de iarnă perfectă la Târgul de Turism Touristica

Șfărșitul toamnei aduce la Cluj Napoca cel mai mare târg de turism din zonă, Touristica. Aflat la ediția a XI-a, târgul este locul potrivit pentru găsirea vacanței de iarnă perfectă. Numeroși operatori de turism își expun cele mai bune oferte și destinații turistice, la prețuri imbatabile. Iar pentru a afla mai multe despre conceptul târgului și despre surprizele pregătite în ediția de iarnă.

Târgul de turism Touristica din Cluj Napoca, se va desfășura în perioada 21 – 23 Noiembrie, în incinta Polus Center.

Care a fost conceptul de la care a pornit acest eveniment?

Un targ de turism a lipsit in ultimii ani de pe piata din Transilvania desi mici tentative au existat in trecut, acestea nu au fost organizate in mod profesionist.

Totodata cu cresterea posibilitatilor de a calatorii in extern a crescut si numarul de cereri de vacanta. Astfel un targ de turism este locul potrivit in care operatorii in turism pot sa isi prezinte ofertele conform cererii.

Cum a evoluat târgul de la prima ediție și până acuma?

Evolutia evenimentului a fost una frumoasa, pe care am simtit-o de la editie la editie. Daca la inceput la prima editie numarul de expozanti abia ajunsese la 20, de-lungul editiilor acesta a crescut simtitor. Exponential a crescut si numarul vizitatorilor care vin pregatiti pentru a cumpara vacante, nu mai vin doar spre a se informa.

Cum au primit clujenii idea unui târg de turism organizat de două ori pe ani?

Specific lor. Cu totii stim ca in comparatie cu celelalte zone ale tarii, la noi lucrurile se misca mai incet. Tot asa a fost si in cazul nostru, vizitatorii targului fiind nedumeriti si poate si neincrezatori. In schimb, la ultimele editii ale evenimentului avem bucuria de a intalni turisti nerabdatori sa vada ofertele de la targ, sa consulte cataloagele agentiilor si sa isi achizitioneze  vacanta din timp cu reduceri semnificative.

La care ediție, vară sau iarnă, participă cei mai mulți vizitatori?

Din pacate faptul ca multi dintre noi nu ne permitem decat o vacanta pe an si atunci alegem sa fie cea de vara, cu mult soare, nisip si palmieri, influenteaza si numarul de vizitatori si turisti la targ.

Dar clujenii sunt dornici si de a skia, de a calatorii spre destinatii exotice sau sa isi cumpera vacanta pe anul urmator si atunci cererea pentru vacante si la editia de iarna a targului este destul de echilibrata.

Credeți că printr-un astfel de târg agențiile ajung să își vândă mai ușor pachetele?

Bineinteles. Mediu oferit si ambianta creata este propice pentru a vinde, a consulta si a crea relatii cat mai bune cu turistii.

Iar o continuitate in prezenta la targurile de profil aduc o imagine mai buna in piata si mai multa incredere a consumatorului.

Citiți continuarea pe BunaDimineața.ro

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *