Search
Generic filters
Exact matches only

La schi ăn stațiunea Muntele Mic

Muntele Mic este o staţiune care poate fi găsită în Munţii Tarcu în nord-vestul Carpaţilor Meridionali. Aceasta se află la o altitudine de 1525 de metri şi, pe lângă peisajul montan, pune la dispoziţie 3 pârtiide ski pentru toţi turiştii indiferent de nivelul de experienţa a acestora.

Prezentare pârtii de ski

Staţiunea Muntele Mic dispune de un total de 3 pârtii, câte una pentru fiecare nivel de experienţa al schiorilor.

Pârtia pentru începători se numeşte Valea Soarelui şi are o lungime de 760 de metri. Diferenţa de nivel este de 180 de metri iar transportul este asigurat de un teleski.

Pârtia Nordică are o lungime de 1200 de metri şi este o pârtie pentru schiorii cu experienţa medie. Diferenţa de nivel este de 260 de metri şi la fel ca în cazul pârtiei pentru începători transportul este asigurat de un teleski.

Pârtia Sub Telescaun are o lungime totală de 3300 de metri şi astfel este o pârtie pentru schiorii experimentaţi. Diferenţa de nivel este la fel de mare având 770 metri. Aici transportul schiorilor este asigurat de un telescaun.

Modalităţi de transport

Staţiunea Muntele Mic se afla la o distanţă de 30 de kilometri de Caransebeş şi astfel puteţi ajunge cu maşina în aproximativ 6 ore pe drumul E81m, Calea Craiovei/DN65/E574 respectiv DN6.

Posibilităţi de cazare

În ceea ce priveşte cazarea puteţi alege Pensiunea Nordică Muntele Mic unde veţi plăti aproximativ 120 de lei pentru o noapte. Pentru acelaşi preţ puteţi alege să vă cazaţi şi la Pensiunea Carla.

Timp liber

Pe lângă celebrul sport de iarnă aici se organizează o serie de evenimente interesante precum Carnavalul Zăpezii, carnaval care se ţine în timpul vacanţei de iarnă. De asemenea veţi putea admira superbele peisaje de aici.

foto

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *