Search
Generic filters
Exact matches only

Schi in Franta – Statiunea Les Orres

Situata la circa 140 km de aeroportul Cuneo din Italia, statiunea Les Orres din Franta se intinde pe 3 nivele de altitudine, 1550m, 1650 si 1800m. Statiunea dispune de un resort de schi cu circa 23 instalatii de cablu ce te duc de la 1550 m pana la cota 2720 m altitudine, avand peste 35 partii impartite pe toate gradele de dificultate ce insumeaza circa 90 km de partie.

Partile sunt ideale pentru incepatori si intermediari, datorita partilor largi si destul de drepte. Statiunea ofera 11 partii pentru incepatori, 21 partii pentru intermediari, 3 partii pentru avansati si un parc pentru snowboard cu partii amenajate si trambuline pentru cei in cautare de andrenalina.

Alte activitati pe care le poti practica aici sunt: patinaj, zboruri cu parapanta, inot, sauna si piste pentru sanie de viteza.

In Les Orres in partea noua (1800) exista vreo 2 restaurante si un supermarket de unde puteti sa cumparati provizii. Pentru o gama mai larga de posibilitati in ceea ce priveste restaurantele mergeti in Les Orres 1650, unde se ajunge cu autobusul oferit gratuit pentru turisti.

[nggallery id=3]

Viata de noapte este destul de linistita fata de alte statiuni din Alpi cum e cea din Les Deux Alpes, cu putine baruri, cu un club de noapte si mai multe baruri in Les Orres 1650. Din pacate autobusul circula pana in jurul orelor 21.00, deci noaptea distanta dintre cele 3 nivele ale statiunii se face pe jos. In general in jurul orelor 22.00, statiunea este „moarta”.

Statiunea este o alegere foarte buna pentru familii, datorita faptului ca distanta intre locurile de cazare si urcarea pe partie este mica, dar si pentru serviciile de ingrijire a copiilor (de la 6 luni) care vi se pun la dispozitie.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *