Search
Generic filters
Exact matches only

Ski si Snowboarding in Franta – Evenimentul Snow Fest

Imagineaza-ti 102 partii ce se intind pe 220 km aflate la picioarele tale si un resort pentru ski si snowboard ce se situeaza intre 1300 si 3600 m altitudine. Imagineaza-ti cum soarele te incalzeste si un aer primavaratic te bate incet, iar tu este pe partie cu prietenii tai… Imagineaza-ti cum muzica merge in surdina, iar Dj incing spiritele dupa un concert trasnet.

Toate acestea vor avea loc in Franta, in muntii Alpi la statiunea Les 2 Alpes , in data de 24 – 31 martie. Evenimentul Snow Fest a avut loc pe cele 20 hectare si anul trecut in 2011, in care lumea s-a distrat la maxim.

Daca vrei sa prinzi ultimul val de zapada, intra pe Snow-Fest.ro si cu 265 Euro / persoana poti trai o senatie unica pe partiile franceze. Pretul include: cazare in apartamente 4/6 pers, skipass 6 zile, acces piscina, acces la toate concertele si party-urile organizate in cadrul evenimentului.

Transport se poate face cu autocarul: Cluj-Napocal 100 EUR/pers, Timisoara la 90 EUR/pers, Bucuresti la 120 EUR/pers sau cu avionul. Apartamentele sunt de 4 si 6 persoane, de aceea e recomandat sa vii in gasca cu prietenii tai.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *