Search
Generic filters
Exact matches only

Tenerife – Costa Adeje & Los Gigantes – Part. VII

14. COSTA ADEJE

COSTA ADEJE - Tenerife

 

Cautati o vacanta la soare, plaje sofisticate, aventura, distractie, restaurante fine, un hotel de calitate? Costa Adeje e locul unde le gasiti pe toate, cu o infrastructura excelent dezvoltata in ultimii ani, e situata in partea de vest a insulei si are cate ceva pentru fiecare. Sport pe apa, golf, amuzament pentru copiii, croaziere, orice altceva v-ati putea dori. Noptile devin foarte animate in Adeje, cu muzica live, restaurante bune, baruri, cluburi si multe altele. Este si un loc ideal de shoping.

Aqualand si Siam Park se gasesc tot in Adeje. Aqualand are un incredibil spectacol cu delfini, iar fantasticul Siam Park e unul dintre cele mai mari aqua parcuri din Europa si recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune din lume chiar. Are o splendida arhitectura Thai si e pura adrenalina.

Playa del Duque. De o calitate superba, cu nisip de aur fin, cu o apa clara si calda mai tot timpul anului, plaja e foarte chic. O promenada eleganta, sezlonguri aliniate pe mal, restaurante si baruri grozave va stau la dispozitie.

Playa Fanabe. E la fel de frumoasa si primitoare, cu o larga fasie de nisip si locul ideal pentru inot in ocean.
Playa Paraiso. Se gaseste intr-un mic golfulet linistit, unde puteti intalni si o varietate mare de peste. Gazduieste un frumos hotel pe malul oceanului.

Barranco del infierno. In ciuda numelui, in traducere insemnand Stramtoarea din Infern, se spune a fi un adevarat paradis, natura si viata salbatica, un spectacular peisaj, o frumoasa cascada si singurul loc de pe insula cu apa curgatoare. Se gaseste la numai zece minute de parcurs cu masina de Los Cristianos si Las Americas, la inaltime, in Adeje. E unul dintre secretele cele mai bine pastrate despre Tenerife si din motive de siguranta e cateodata inchisa pentru vizitatori. Ploaia poate sa faca uneori trecatorile impracticabile. Drumetia e de sase kilometrii si jumatate, fiind un cerc inchis de fapt, si va trebui sa fiti pregatiti cu haine si incaltaminte potrivite, hrana si apa. Exista un interval orar permis in care puteti explora si numarul de persoane care viziteaza intr-o zi e de asemenea limitat. Drumetia costa doar 3 euro si pentru 2 euro in plus aveti la dispozitie si un ghid. Restaurantul Otelo, convenabil si primitor, va serveste, la intrare/iesire.

15. LOS GIGANTES

LOS GIGANTES - Tenerife

 

Gigantii aflati in partea de vest a insulei sunt uimitori, intre 300 si 600 metri de piatra deasupra apei calde a oceanului; nu-i excludeti sub nici o forma de pe lista cu locuri de vizitat in Tenerife. Cel mai bine se vad de pe o ambarcatiune pe apa, desi sunt vizibili din orice loc aproape de coasta in acea parte. Culorile si textura gigantilor sunt incantatoare maiestrii ale naturii si Los Gigantes isi merita popularitatea. Locul care le poarta si numele e plin de culoare, iar zona marina ofera o excelenta selectie de baruri si restaurante la adapostul gigantilor si admirind apele turcoaz ale oceanului. Playa de los Gigantes e mica, dar incintatoare si cu nisip cald de culoare inchisa. Gigantii o strajuiesc pe partea dreapta, iar mai incolo sunt alte locuri unde va puteti relaxa si racori, mai toate cu ferestre deschise inspre grandiosul spectacolul de piatra.

Foto via Discover Costa Adje

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *